Στα χέρια πιάστηκαν χθες το μεσημέρι στην παραλία Αμμουδάρα του Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας του δήμου που εκμεταλλεύεται την παραλία με έναν 65χρονο Αγιονικολιώτη ο οποίος διατηρεί κατάστημα εκεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι εκπρόσωποι του δήμου επισκέφθηκαν την παραλία με σκοπό να τοποθετήσουν καρέκλες και ομπρέλες ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν. Ο 65χρονος αντέδρασε λέγοντας ότι δεν επιθυμεί ομπρέλες μπροστά από την επιχείρησή του (ταβέρνα), ζητώντας να του παραχωρηθεί ο χώρος για να τον εκμεταλλευτεί εκείνος, τοποθετώντας ομπρέλες.

Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο πλευρές, αυτή δηλαδή του επιχειρηματία κι εκείνη των εκπροσώπων του δήμου, πιάστηκαν στα χέρια. Παρά την παρουσία της Αστυνομίας οι εμπλεκόμενοι δε σταμάτησαν με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας όπως λένε οι πληροφορίες να στραφεί εναντίον του διευθύνοντα συμβούλου και να τον χτυπήσει με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Περιπολικό από το Α.Τ Αγίου Νικολάου οδήγησε στο τμήμα τον επιχειρηματία και τον πρόεδρο της ανώνυμης εταιρείας, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 55χρονος διευθύνων σύμβουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας δήλωσε ασθένεια και μεταφέρθηκε κι εκείνος στο νοσοκομείο. Και οι δύο πλευρές υπέβαλαν μηνύσεις, ενώ με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.