Εχουν γευτεί την κρητική φιλοξενία
Tην κρητική φιλοξενία σε όλες της τις διαστάσεις έχει γευτεί ο πρόεδρος της Φιλαδέλφεια Γιούνιον Νικ Σακίεβιτς ο οποίος στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου παραδέχτηκε ότι έχει προσθέσει αρκετά ...κιλά στο μικρό διάστημα που βρίσκεται εδώ εξαιτίας του εξαιρετικού φαγητού όπως το χαρακτήρισε που έχει το νησί. Για ρακί πάντως δεν ανέφερε τίποτα.
Α.Σ.

“Κλειδί”
Τελικά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» ήταν «κλειδί» για τις εξελίξεις που συνέβησαν στη συνέχεια και θα μπορούσε να είχε επηρεάσει τη ροή ακόμα και της Σουπερ Λίγκα. Αν οι γηπεδούχοι είχαν τιμωρηθεί τότε παραδειγματικά, αμφιβάλλουμε αν θα είχαν ακολουθήσει τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη.
Α.Σ.

Το θυμάται
Ακόμα θυμάται το γκολ που είχε δεχτεί από τον Τζιοβάννι στο παιχνίδι της Γαλατασαράι με τον Ολυμπιακό το 2003 ο Φάριντ Μοντραγκόν. Όταν ο Κολομβιανός τερματοφύλακας της Φιλαδέλφεια ερωτήθηκε για το τι θυμάται από την ευρωπαϊκή του παρουσία, αναφέρθηκε στη «λόμπα» του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι που είχε γίνει για το Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Α.Σ.

Τιμή και δόξα
«Τιμή και δόξα στον  Φουρτάδο» έγραφε ένα πανό στα Γιάννινα. Ωραία πράγματα. Να κερδίζουμε όπως κι αν γίνεται αυτό και οι άλλοι να πάνε να... που θαʼλεγε και μια ψυχή από το παρελθόν. Κι όμως υπάρχουν αρκετοί που έτσι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο σήμερα...
Ν.Μ.

Το είδαν
Το τερπνόν μετά του ωφέλιμου συνδύασαν οι αποστολές των ομάδων που συμμετείχαν στο Παγκρήτιο Παιδικό τουρνουά της ΕΠΣΗ καθώς μετά το τέλος των αγώνων παρακολούθησαν το ματς του Εργοτέλη με την ΑΕΚ ως προσκεκλημένοι της κρητικής ΠΑΕ. Η ΕΠΣΗ ευχαρίστησε την ΠΑΕ Εργοτέλης για την προσφορά που έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να πάρουν γεύση από ντέρμπι.
Α.Σ.

Αγαπητός
Ολιγοήμερη άδεια από την εργασία του στη Νορβηγία εξασφάλισε ο πρώην παίκτης και τεχνικός του Αθλόπολις Λόιντ Λίσλεβαντ που βρήκε έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι της παλιάς του ομάδας με τον Εθνικό στο «Μαρτινένγκο». Οι παλιοί παίκτες και... συμπαίκτες τον υποδέχτηκαν πολύ ζεστά καθώς παρά το ότι έχει αποχωρήσει από την ομάδα παραμένει πάντα μια αγαπητή παρουσία.
Α.Σ.

Σίγουροι
Στο Αγρίνιο πάντως είναι σίγουροι για την άνοδο και άρχισαν ήδη να ετοιμάζουν το γήπεδο τους που σημειωτέον δεν έχει ούτε προβολείς ενόψει της νέας σεζόν. Σε λίγες μέρες πρόκειται να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή μιας ακόμα εξέδρας πίσω από τη μια εστία και για τον ηλεκτροφωτισμό...
Ν.Μ.

Καλύτερο θέαμα
Εγινε, λοιπόν, η κλήρωση της τελικής φάσης των ανδρών ΕΚΑΣΚ και οι 6 “μονομάχοι” έμαθαν τη σειρά των αγώνων τους. Τώρα καλούνται να προετοιμαστούν μέχρι 12/3 που αρχίζουν οι αγώνες για να προσφέρουν καλύτερο θέαμα σε σχέση με την αʼ-βʼ φάση του πρωταθλήματος και ο καλύτερος να πάρει τον τίτλο-άνοδο. Ο Ανδρογέας άφησε τις Μελέσες ως έδρα και δήλωσε “Λίντο” ενώ το σκέφτεται για μετακόμιση και ο Φιλαθλητικός. Αν δεν φύγει ο Φιλαθλητικός θα έχουμε 6 γήπεδα για αγώνες (Λίντο, Αρχάνες, Χανιά, Ιεράπετρα, Αλ/σος, Μελέσες) και η ΕΚΑΣΚ θέλοντας κάθε αγωνιστική να γίνεται 1 αγώνας στο Ηράκλειο στην προχθεσινή κλήρωση έδωσε κλειδάριθμο στον Ανδρογέα και Ηρόδοτο.
Α.Π.