Τη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ελπίδες για τον επαναληπτικό του Μάντσεστερ και θα ανεβάσει περισσότερο τις μετοχές του σε διεθνές επίπεδο θα επιδιώξει σήμερα στις 7μ.μ. (ΑΝΤΕΝΝΑ) ο Άρης που υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των 32 του «Γιουρόπα Λιγκ».
Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας Γιάννης Μιχαλήτσος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι επεσήμανε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ισχυρότερη ομάδα του θεσμού, και μαζί με τη Σεντ – Ετιέν οι πιο δυνατές που έχουν περάσει από το «Κλ. Βικελίδης». “Είναι η πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο, με τρομερό ρόστερ και θα πρέπει εμείς να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα” ανέφερε ο κ. Μιχαλήτσος.
Στο μεταξύ χθες οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη προέβησαν στην προσαγωγή τριών φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι λόγω των ταραχών που προκάλεσαν οι ίδιοι, υπό την επήρεια αλκοόλ.

