Πανελλήνια αίσθηση έκανε η συνέντευξη στην «Π» της πρέσβειρας της UNESCO, και προέδρου του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Οι αναφορές της στην κίνηση της ΠΑΕ ΟΦΗ να διαφημίζει δωρεάν στη φανέλα της το σύλλογο, και οι γενικότερες απόψεις της προβλήθηκαν από όλα τα Μ.Μ.Ε., του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό από τον ΟΦΗ, η κρητική ΠΑΕ πρόκειται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που έκανε η κ. Βαρδινογιάννη για να επισκεφθεί η ομάδα τους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελλάδα» στην Αθήνα.

Η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα λίγες μέρες πριν ή λίγες μέρες μετά από το παιχνίδι που θα δώσει ο ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά για την 24η αγωνιστική στο τέλος του μήνα.

Μαχλάς: «Πρότυπο ανθρώπου η κ. Βαρδινογιάννη»

Στα όσα δήλωσε η κ. Βαρδινογιάννη στάθηκε χθες με δηλώσεις του στην «Π» ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς. «Η κ. Βαρδινογιάννη είναι πρότυπο ανθρώπου» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ ο οποίος αναφερόμενος στην κίνηση της διαφήμισης του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» από την ομάδα επεσήμανε: «Ήταν κάτι που έκανα μέσα από την καρδιά μου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία τώρα που είμαι πρόεδρος στον ΟΦΗ να το πραγματοποιήσω. Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο μια ομάδα που παίζει μπάλα, αλλά δείχνει ευαισθησία και πολιτισμό σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά όχι μόνο στο σύλλογο, αλλά σε ολόκληρη την Κρήτη».