Σε κλινική της Γερμανίας ο Μανόλης Κονταρός

Στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική της Χαϊδελβέργης, στη Γερμανία, νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα ο δημοφιλής κρητικός καλλιτέχνης, Μανόλης Κονταρός.

Μετά από τέσσερις εβδομάδες στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δυο επιτυχημένες επεμβάσεις στην καρδιά και στην σπονδυλική στήλη, ο γνωστός κρητικός λαουτιέρης μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο κέντρο αποκατάστασης για αποθεραπεία.

Ο 42χρονος είχε σοβαρό τροχαίο στην Αθήνα, λίγο μετά την αποχώρηση του από το νυκτερινό κέντρο «Γαλάζιο» όπου εμφανιζόταν. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του καλλιτέχνη, η μετεγχειρητική του πορεία, όπως έκριναν οι θεράποντες γιατροί, εξελίσσεται ομαλά και σημειώνουν: «Ο αγαπημένος μας Μανόλης, θα δώσει μια δεύτερη μάχη για την υγεία του αντλώντας δύναμη από την τεράστια αγάπη και την συμπαράσταση που του δείξατε με αφορμή το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που υπέστη .

Ενήμερος για κάθε e-mail, μήνυμα και ευχή που στείλατε και συνοδευόμενος από τις προσευχές σας και τις ευχές σας για γρήγορα περαστικά ο Μανόλης, θα αγωνιστεί τονωμένος από τη δική σας υποστήριξη και επιφυλάσσεται να σας ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο όταν επιστρέψει γερός και δυνατός».