Τη δέσμευση της νέας Δημοτικής Αρχής για οικονομική βοήθεια απέσπασε ο πρόεδρος της Χερσονήσου Γιάννης Μαναράκης. Ο κ. Μαναράκης συναντήθηκε χθες με το νέο Δήμαρχο Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη ο οποίος του μετέφερε ότι θα υπάρξει οικονομική στήριξη προς την ομάδα στο μέτρο του εφικτού.

«Η ομάδα αντιπροσωπεύει ολόκληρη την περιοχή και θα βρισκόμαστε στο πλάι σας» είπε ο Δήμαρχος Χερσονήσου στον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό στο οποίο ο Άγγελος Βαρδάκης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων και θέσεων στην ενδεκάδα εξαιτίας των απουσιών που υπάρχουν. Ραπτάκης και Τεπετός είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται όπως και οι τραυματισμένοι Στρατήγης και Καλογέρης. Ο Στρατήγης πρόκειται μάλιστα να κάνει αρθροσκόπηση το επόμενο διάστημα.

Στον αντίποδα επανέρχονται οι Φιλιππάκος και Γκιάτας.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο κ. Βαρδάκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το αυριανό παιχνίδι.

Η αποστολή της Χερσονήσου απαρτίζεται από τους Λαμπρόπουλο, Μουντράκη, Καλομοίρη Γ., Καλομοίρη Χ., Σωμαράκη, Γιακουμάκη, Μυλωνά, Περάκη, Χαρίτο, Χαλκιαδάκη, Τζιράκη, Αριστεινίδη, Μασέλη, Φιλιππάκο, Μαραγκουδάκη, Βλάχο, Ανωγειαννάκη, Αραβιάκη και Γκιάτα.Ο Μπλάνας σφυρίζει στον Πύργο

Ο Γιώργος Μπλάνας από το σύνδεσμο Μεσσηνίας ορίστηκε να διευθύνει το αυριανό παιχνίδι της Χερσονήσου με τον Πανηλειακό στο γήπεδο του Πύργου για την 9η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Σκόρδος και Σοφία Αθανασοπούλου από τον ίδιο σύνδεσμο, και 4ος ο Γραμματικόπουλος από το σύνδεσμο Αχαΐας.

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σαββατο (3μ.μ.)

- Πανηλειακός-Χερσόνησος: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Σκόρδος, Αθανασοπούλου (Γραμματικόπουλος, Αχαΐας).

- Αγ. Παρασκευή-Αίας: Μάμμης (Δωδεκαννήσων), Πατσιόπουλος, Τζάλας (Κασκαντήρη, Δυτ. Αττικής).

- ΠΑΟ Ρουφ – Ηρακλής Ψ.: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης, Παπαδάκης (Δριτσάκης, Πειραιά).

- Κεραυνός Κ.-Ασπρόπυργος: Παπαγεωργίου (Αθηνών), Βασιλάκης, Γεωργακόπουλος (Γριμμας, Αθηνών).

- Απόλλων-Παναιγιάλειος: Βλιώρας (Λάρισας), Λάκης, Αρχοντής (Δημητρόπουλος, Δυτ. Αττικής).

Δευτέρα (3μ.μ.)

- Ρόδος-Βύζας Μ.: Αγγέλακης (Μακεδονίας), Περικλείδης, Πελετίδης (Μολιχιτούδης, Μακεδονίας).

- Παναχαϊκή-Κόρινθος: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Ασημάκης, Ζυγούρης (Παναγιωτόπουλος, Αιτωλοακαρνανίας).

- ΑΟΧ-Πλατανιάς: Λιαχούδης (Μακεδονίας), Χαδήμογλου, Μερκενίδης (Μουρτζάκης, Ηρακλείου).