Θέλει το 6 στα 6 με δέλεαρ την κορυφή ο ΟΦΗ

ΕΤΡΕΞΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΚΑΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ


Ανανεωμένοι επέστρεψαν χθες στο γήπεδο οι παίκτες του ΟΦΗ για την τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Η κρητική ομάδα επανέρχεται σε ρυθμούς πρωταθλήματος και η σκέψη της βρίσκεται στο παιχνίδι με τους “μαυραετούς” στο οποίο θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να προσθέσουν ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό τους.

Στον ΟΦΗ περιμένουν με ανυπομονησία το ματς της ερχόμενης Δευτέρας για να πετύχουν την έκτη σερί νίκη τους και να δώσουν κι άλλη μια χαρά στον κόσμο τους. Στόχος της ομάδας είναι να ισοφαρίσει και να καταρρίψει το προηγούμενο μεγαλύτερο ρεκόρ των επτά συνεχόμενων νικών που είχε πριν από 11 χρόνια με τον Έγκε Γκέραρντ στον πάγκο. Μετράει ήδη πέντε και έχει μπροστά του τη Δόξα στο Ηράκλειο και δυο παιχνίδια εκτός έδρας με Εθνικό Αστέρα και Παναιτωλικό για να πετύχει τον στόχο που είναι δύσκολος αλλά όχι και ανέφικτος.

Η νίκη κόντρα στη Δόξα μοιάζει με μονόδρομο όχι μόνο για την επίτευξη αυτού του ρεκόρ αλλά και για να διατηρηθεί η ομάδα σε θέση ανόδου. Ο ΟΦΗ αγωνίζεται την Δευτέρα και δεν αποκλείεται κερδίζοντας την Δόξα είτε να μειώσει την απόσταση του από την κορυφή είτε να την πιάσει για δεύτερη φορά φέτος αλλά παραμένοντας εκεί. Ο ΟΦΗ είχε βρεθεί στην κορυφή και μετά τη νίκη του επί του Λεβαδειακού με την διαφορά όμως ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε την επομένη και νίκησε κι έτσι η παραμονή του στην κορυφή διήρκησε για ένα 24ωρο. Αυτή τη φορά οι αντίπαλοι του ΟΦΗ αγωνίζονται Σάββατο και η ομάδα του Ηρακλείου έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει τα αποτελέσματά τους.

Σε περίπτωση που οι Γιαννιώτες χάσουν στην Καλλιθέα ο ΟΦΗ μπορεί να τους φτάσει στην 1η θέση ενώ αν φέρουν ισοπαλία και ο ΟΦΗ κερδίσει την Δόξα η διαφορά τους θα μειωθεί στον πόντο.



Υποψήφιος ο Ουκάρ

Η χθεσινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ουκάρ έτρεξε μόνος του και έκανε ασκήσεις στην αίθουσα με τα βάρη και έδειξε ότι έχει πιθανότητες για να υπολογίζεται για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο ενώ αύριο η προπόνηση θα γίνει σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο γκρουπ θα αρχίσει στις 3.30 μ.μ. και το δεύτερο στις 5 μ.μ.

Την Πέμπτη στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε μιλήσει λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.