Με τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη από βολίδα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας 29χρονος από τον Προφήτη Ηλία μετά από συμπλοκή λόγω κτηνοτροφικών διαφορών προχθές το μεσημέρι στην περιοχή των Μαλάδων.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή και αναζητείται ένα ακόμη άτομο που διαφεύγει της σύλληψης.

Οι συλληφθέντες είναι μέλη οικογενειών που έχουν απασχολήσει την αστυνομία για τον ίδιο λόγο πριν από μερικούς μήνες στην ίδια και πάλι περιοχή.

Ωστόσο, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ενώ δεν αποκλείεται ο τραυματισμός του 29χρονου να προήλθε από όπλο μέλους της παρέας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι συναντήθηκαν στην περιοχή των Μαλάδων. Επέβαιναν σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. Στο πρώτο όχημα βρισκόταν σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ και από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ένας 62χρονος κάτοικος Αγίου Σύλλα. Στο δεύτερο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο αδέρφια από τον Προφήτη Ηλία και το άτομο που διαφεύγει, το οποίο αναλαμβάνει τις κτηνοτροφικές εργασίες των δύο αδερφών.

Οι αστυνομικοί λένε πως δεν είναι σίγουρο το πώς ξεκίνησε η συμπλοκή αφού κανένας από τους συλληφθέντες δεν μιλάει. Φαίνεται να αντάλλαξαν πυροβολισμούς από τα ευρήματα που συγκεντρώθηκαν μετά την αυτοψία που έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις άνδρες δεν βρέθηκε να είναι πυροβολημένο, παρά μόνο σπασμένο το παρμπρίζ με ποιμενική ράβδο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το όχημα του ηλικιωμένου είχε -όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης- πυροβοληθεί στο μπροστινό μέρος και στο παρμπρίζ

Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο όπλα. Το όχημα του 62χρονου βρέθηκε στην περιοχή της Λοφούπολης, ενώ το αυτοκίνητο των δύο αδερφών στον Προφήτη Ηλία.

Ο 62χρονος συνελήφθη στο σπίτι του χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον αδερφό του ατόμου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.