Ψάχνει το πρώτο τρίποντο σε ματς χωρίς γυρισμό

ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΑΥΡΙΟ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


Tο τρίποντο που θα του επιτρέψει να μείνει “ζωντανός” στο κυνήγι της επιστροφής στη Σουπερ Λίγκα και θα αποτελέσει απαρχή αντεπίθεσης έστω και στη ..μέση των πλέι – οφ θα ψάξει ο ΟΦΗ αύριο το βράδυ στις 8μ.μ. στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” του Αιγάλεω κόντρα στον Εθνικό.

Η πρώτη νίκη σʼ αυτή τη σειρά των αγώνων κρίνεται απαραίτητη για την Κρητική ομάδα προκειμένου να συνεχίσει να διατηρεί ελπίδες ανόδου και να μη βγει “εκτός παιχνιδιού”, παίρνοντας παράλληλα δύναμη για τη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι στο “στρατόπεδο” του ΟΦΗ δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το άσχημο ξεκίνημα και ιδιαίτερα την ήττα από τον Πανσερραϊκό που άλλαξε την ισορροπία των δυνάμεων στα πλέι – οφ, όμως άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να μείνουν περισσότερο στο ματς της προηγούμενης Τετάρτης.

Το παιχνίδι με τον Εθνικό δεν έχει... γυρισμό για τον ΟΦΗ που μόνο με νίκη θα μείνει “μάχιμος” στη διαδικασία, απέναντι σε μια ομάδα από την οποία δεν πήρε... βαθμό στις 2 συναντήσεις που έγιναν στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου. Τα πράγματα στην προκειμένη περίπτωση είναι απλά. Ο ΟΦΗ κερδίζει και μένει στο “κόλπο”, ή χάνει κι άλλο έδαφος και η άνοδος γίνεται “όνειρο”. Το μήνυμα που περνάει από το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να φανεί αύριο στην πράξη ότι η ομάδα είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει μέχρι τέλους τα αγωνιστικά και ψυχικά της αποθέματα και να φτάσει ξανά στη θέση του “οδηγού”. Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Κουράκης αναμένεται σήμερα να μιλήσει στους παίκτες και να τους αφυπνίσει ενόψει του αυριανού αγώνα στο Αιγάλεω.



Παράσχος: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”



Στην πάλη που πρέπει να δώσει μέχρι τέλος ο ΟΦΗ για να βρεθεί ξανά σε θέση ισχύος στη διαδικασία των πλέι-οφ, και την κομβική σημασία του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό αναφέρθηκε με χθεσινές του δηλώσεις στην “Π” ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Παράσχος.

“Μέσα στο γήπεδο θα φανεί αν ξεπεράσαμε την ήττα από τον Πανσερραϊκό. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παλεύεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Το ματς με τον Εθνικό αποκτά μέγιστη σημασία για μας. Εκτός από τους τραυματισμούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα κόπωσης των παικτών που είναι εμφανές”.

Ο έμπειρος προπονητής ζήτησε βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παικτών ενώ εξέφρασε την ευχή η διαιτησία να είναι καλύτερη απʼ αυτή που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ στα 2 πρώτα παιχνίδια.

“Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια μας δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε εξαιτίας της ανικανότητας που υπήρχε στο γκολ και ορισμένων λεπτομερειών. Πρέπει επίσης να πω ότι και στους δυο αγώνες που δώσαμε αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη διαιτησία παρά το ότι οι διαιτητές ήταν από τη Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια προβλήματα και στο ματς με τον Εθνικό”.