Στην Κέρκυρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα αγωνίζεται αύριο (3μ.μ.) ο ΟΦΗ για τη 16η μέρα της Α2 με στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή φετινή πορεία που τoν έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

“Στόχος μας ήταν η άνετη παραμονή και το έχουμε ήδη καταφέρει.Στα παιχνίδια που απομένουν θέλουμε αφενός μεν να διατηρήσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε μέχρι τωρα και αφ’ετέρου να πάρουν χρόνο και κάποια νέα παιδιά.Οι νίκες και τα καλά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος” τονίζει ο έφορος της ομάδας Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Για την ομάδα μίλησε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Ξημέρης ”Οι αθλητες, το τεχνικό επιτελείο και τα μελή της διοίκησης που είναι κοντά στο τμήμα, είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Εχουμε μια νεανική ομάδα φέτος που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Είναι παιδιά που αγαπούν το άθλημα και το δείχνουν με την εικόνα τους στα παιχνίδια.Υπαρχει πάθος και ομαδικότητα και ο τρόπος που αυτά τα παιδιά αγωνίζονται,μας έχουν εντυπωσιάσει”.

Διαιτητές της αυριανής συνάντησης θα είναι οι Βασιλείου-Μοίραλης. Θα παίξουν ακόμα Ηρακλής-Καλαμάκι,ΟΥΚ Βόλου-Ηλυσιακός, Περιστέρι-Σύρος, Γλυφάδα-ΝΟΒΑ, Τρίτωτας-Εθνικός.

Για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών ο Ν.Ο. Χανίων υποδέχεται σήμερα (3μ.μ.) τη Λάρισα.