Το Πάσχα μπορεί να πλησιάζει αλλά στον Εργοτέλη δεν σκέφτονται τον… οβελία, αλλά τον «τελικό» με τον ΠΑΣ Γιάννινα την μεθεπόμενη Κυριακή, ματς που αν είναι νικηφόρο θα σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Οι προετοιμασίες των «κιτρινόμαυρων» τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά είναι στο φόρτε τους τούτες τις ημέρες καθώς άπαντες θεωρούν ότι με πολύ κόσμο στις εξέδρες οι πιθανότητες για την επιτυχία είναι περισσότερες.

Στον Εργοτέλη θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους και μάλιστα το δείχνουν έμπρακτα, καθώς πέρα από τις καθιερωμένες πλέον εκκλήσεις και τις επισκέψεις στα σχολεία, οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν να ορίσουν γενική είσοδο 10 ευρώ, δίνοντας μάλιστα και αρκετά δωρεάν εισιτήρια σε σχολεία.

Η τιμή των 10 ευρώ είναι η χαμηλότερη που μπορεί να βάλει μια ομάδα, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση το ποσό θα ήταν ακόμα μικρότερο. Στην ομάδα του Ηρακλείου προσδοκούν να κάνουν φετινό ρεκόρ στην προσέλευση των φιλάθλων και για αυτό το λόγο έχουν ήδη «ενεργοποιήσει» τους μηχανισμούς τους, αν και από μόνο του το βαθμολογικό ενδιαφέρον που υπάρχει στην αναμέτρηση αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ.

Κατά τα άλλα οι παίκτες δεν θα έχουν και πολύ… χρόνο για να αποτελειώσουν τον οβελία καθώς θα έχουν ρεπό μόνο σήμερα και την Κυριακή, με το Νίκο Καραγεωργίου να έχει προγραμματίσει προπόνηση τόσο το πρωί του Σαββάτου όσο και το απόγευμα της Δευτέρας.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες αλλά και χθες τους τονίζει συνέχεια να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τούτες τις ημέρες. Χθες μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Στο πρόγραμμα έλαβε μέρος και ο Τόμας Βίσιο, ενώ ατομικό ακολούθησαν για προληπτικούς λόγους οι Γιαλούσης (μικροενοχλήσεις στο δικέφαλο) Μπερτόσα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Τσεσνάουσκις (ενοχλήσεις στη μέση). Όπως είναι ήδη γνωστό κόντρα στα Γιάννενα δεν θα παίξουν οι τιμωρημένοι Σασιασβίλι και Μπαλάφας.

H ΕΠΣ Ρεθύμνου στο πλευρό του Εργοτέλη

Δίπλα στην προσπάθεια του Εργοτέλη για την παραμονή στην κατηγορία είναι η ΕΠΣ Ρεθύμνου η οποία εξέδωσε χθες ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής:

«Από την Τετάρτη 7 Απριλίου στα γραφεία της ΕΠΣ Ρέθυμνου θα διατίθενται προσκλήσεις για τον αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 και ώρα 19.00.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιώργος Σταράκης δήλωσε για την προσπάθεια της κρητικής ομάδας:

«Ο Εργοτέλης είναι το καμάρι της Κρήτης, ένα φωτεινός φάρος ήθους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Ρεθύμνου δε θα μπορούσε να μη στηρίξει την προσπάθεια που κάνει για να αγωνίζεται και του χρόνου στην Super League.

Η Κρήτη όλη βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες λαμπρών ανθρώπων όπως είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είμαστε εκεί για να τους στηρίξουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί την πολυπόθητη νίκη».