Ισότιμη αντιμετώπιση ζητά ο ΟΦΗ για τον κόσμο του

ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Η ΠΑΕ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ


Θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ηλιούπολη πήρε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι από δω και στο εξής αλλάζει την στάση της και ζητάει ίση αντιμετώπιση στο θέμα κυρίως της μετακίνησης των οπαδών. Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

“Από την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα διοίκηση στοχεύει όχι μόνο στην αγωνιστική, οικονομική, ηθική, αποκατάσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά στη συνολικά ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Από την αρχή, επιλέξαμε να μείνουμε μακριά από σενάρια, κουτσομπολιά, φήμες, από το παρασκήνιο, τις γραφικές ανακοινώσεις και ότι άλλο ορισμένες φορές χαρακτηρίζει το ποδόσφαιρο.

Αυτό συνέβη διότι επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο να κερδίζει εντός των αγωνιστικών χώρων.

Στο διάστημα που διοικούμε τον ιστορικό ΟΦΗ έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με διάφορα ευτράπελα, τα οποία θεωρήσαμε ανάξια λόγου ή δημοσιότητας. Αυτή η στάση μας προφανώς ερμηνεύθηκε από πολλούς ως αδυναμία να προστατεύσουμε την ομάδα και τον πολυπληθή λαό της. Στο εξής προς κάθε κατεύθυνση επισημαίνουμε ότι αλλάζουμε στάση και συμπεριφορά. Δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ και με οποιαδήποτε ιδιότητα να μην αντιμετωπίσει ισότιμα τόσο την ομάδα μας όσο και τους φιλάθλους της.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ισχύει ο νόμος απαγόρευσης οργανωμένων μετακινήσεων φιλάθλων ισότιμα σε όλη τη χώρα και όλες τις κατηγορίες. Δεν θα ανεχτούμε ξανά την επιλεκτική απαγόρευση εισόδου σε γήπεδο μη οργανωμένων φιλάθλων, αλλά ούτε και την προκλητική στάση των αρχών απέναντι στους φίλους της ομάδας μας, όταν άλλοι οπαδοί ταξιδεύουν ανενόχλητοι ανά την Ελλάδα. Δεν θα ανεχτούμε ξανά την προκλητική ατιμωρησία άλλων ΠΑΕ και την παραδειγματική τιμωρία του ΟΦΗ.

ΟΠΟΙΟΣ δεν αντιμετωπίζει την ομάδα μας ισότιμα και σύννομα θα αντιμετωπίζεται ανάλογα μέσα στο πλαίσιο του νόμου.

Σ.Σ. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ θεωρεί ότι το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων δεν βοηθάει στην εξάλειψη του φαινομένου της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους”.