Η πιο μεγάλη μέρα για τον ΟΦΗ...

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (7μ.μ.) Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


H πιο μεγάλη μέρα του “πολέμου” για τον ΟΦΗ είναι η σημερινή καθώς στις 7 το βράδυ υποδέχεται στο Γεντί-Κουλέ την Κέρκυρα και στοχεύει στην κατάκτηση της νίκης για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή και να παραμείνει “ζωντανός” στο κυνήγι της διεκδίκησης της απευθείας ανόδου.

Στον ΟΦΗ ζουν και αναπνέουν για το αποψινό ματς το οποίο ένα από τα πιο σημαντικά που θα δώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της μάχης της κορυφής. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί μέσα σε καλό κλίμα και χωρίς να υπάρξουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Νίκος Γκουλής επέλεξε 19 παίκτες για το σημερινό ματς ζητώντας τους να βγάλουν μέσα στο γήπεδο πάθος και ψυχή για να φτάσουν στο πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του είναι οι Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Κοκκινάκης, Κωνσταντινίδης, Κιάσσος, Καρακατσάνης, Μπερτίν, Ακότο, Νατσούρας, Χαραλαμπάκης, Κατσικογιάννης, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Πόποβιτς, Ζορμπάς, Μανούσος, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ, Ογκουνσότο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κασμερίδης, Ογκανίστα, Πετράς, Πίτσος, Περογαμβράκης, Σταθόγλου και Σταυρακάκης.



Η ενδεκάδα



Ο τεχνικός του ΟΦΗ προβληματίστηκε πάρα πολύ στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας για την θέση του “φουνταριστού” ανάμεσα σε Ογκουνσότο και Βλόνταρτσικ και το πιο πιθανό είναι ότι θα εμπιστευτεί για μια ακόμα φορά τον Νιγηριανό παρά την κακή του απόδοση στο Ελληνικό. Ο Ογκουνσότο φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Πολωνού και εκτός απροόπτου ο Γκουλής θα του δώσει φανέλα βασικού και στο αποψινό ματς περιμένοντας το “ξύπνημα” του σκόρερ που μέχρι τώρα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον ΟΦΗ. Σήμερα εξάλλου ενδέχεται να δούμε αλλαγή συστήματος για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις το 4-4-1-1έχοντας παράλληλα καταλήξει και στους ένδεκα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Κιάσσος, στο αριστερό ο Κωνσταντινίδης ενώ οι Νατσούρας-Μπερτίν θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστούν στον άξονα οι Κατσικογιάννης-Κάλαϊτζιτς. Ο Ογκουνσότο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του θα αγωνιστεί ο Αγρίτης, ενώ στα δύο άκρα θα παίξουν οι Πόποβιτς-Ζορμπάς, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στο ΒΑΚ ο Κουράκης

Στην προτελευταία προπόνηση που έγινε το Σάββατο έδωσε το «παρών» και ο Γιάννης Κουράκης. Ο πρόεδρος της ομάδας θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι είναι κοντά στους παίκτες στους οποίους πάντως απέφυγε να μιλήσει για το σημερινό παιχνίδι.

Ο κόσμος

Έτοιμος είναι και ο κόσμος για να δώσει το δικό του βροντερό «παρών» και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του για τη νίκη. Οι εκτιμήσεις βάσει και του ενδιαφέροντος που υπάρχει κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη προσέλευση ίσως και τη μεγαλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ. Η τιμή του εισιτηρίου για το σημερινό ματς, είναι στα 15 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός από την 1

που η τιμή είναι 10 ευρώ.

Μετά από απόφαση της διοίκησης και στο σημερινό παιχνίδι, επιτρέπεται στη Θύρα 1 η ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες και στα παιδιά ηλικίας 15 ετών εφόσον συνοδεύονται.