Με χαμόγελα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα χθες για τον ΟΦΗ σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Νίκος Γκουλής μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στην Καλαμάτα και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό στα επόμενα ματς αρχής γενομένης από αυτό που θα γίνει την Κυριακή στις Σέρρες.

Ο 50χρονος τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του, από το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του και την διάθεση με την οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. « Έτσι σας θέλω. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και ευχαριστήσαμε τον κόσμο.

Αν έχουμε το ίδιο πάθος και διάθεση στη συνέχεια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τώρα κοιτάμε τον Πανσερραικό και πάμε για να πάρουμε τη νίκη» ήταν μερικά από τα λόγια που είπε χθες προς τους παίκτες του ενώ συνεχάρη ιδιαιτέρως και τους Πόποβιτς, Κατσικογιάννη που είχαν ένα ιδανικό ντεμπούτο.

Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι το ματς με την Καλαμάτα μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα αρχή και στόχος είναι να ξεκινήσει ένα νέο σερί το οποίο θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά ανόδου. Η εμφάνιση κόντρα στους Μεσσήνιους δεν ικανοποίησε μόνο τον Γκουλή αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που για πρώτη φορά φέτος έφυγε από το γήπεδο έχοντας την χαρά όχι μόνο της νίκης αλλά και της επιβλητικής παρουσίας του ΟΦΗ μέσα στο παιχνίδι.

Η προσθήκη των Πόποβιτς, Κατσικογιάννη έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα και την βοήθησε συνολικά να ανέβει ένα επίπεδο. Οι δυο παίκτες έπαιξαν για πρώτη φορά αλλά έδειχναν ότι είναι σαν να παίζουν χρόνια και η παρουσία τους ήταν καταλυτική στο βελτιωμένο πρόσωπο που παρουσίασε ο ΟΦΗ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Στα κέρδη από αυτή την αναμέτρηση ήταν και η απόδοση του Ζορμπά ο οποίος ήταν ο παίκτης από τον οποίο ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες δείχνοντας ότι μπορεί σε βάθος χρόνου να εξελιχθεί στον παίκτη που αναζητούσε η τεχνική ηγεσία για τη μεσαία γραμμή αλλά δεν απέκτησε ποτέ.

Γενικά υπάρχει μια ευφορία για την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα ωστόσο η φιλοσοφία του Γκουλή είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία συναισθημάτων και η ομάδα να κοιτάζει πάντα μπροστά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα.

Έτσι λοιπόν από χθες το ματς με την Καλαμάτα έχει περάσει στο παρελθόν και η σκέψη στρέφεται στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Ενόψει του αγώνα αυτού θα απουσιάσει ο Βλόνταρτσικ που είναι τιμωρημένος καθώς και οι τραυματίες Οργκανίστα, Κωνσταντινίδης, Μανούσος ενώ από αύριο θα φανεί αν είναι έτοιμος ο Χαραλαμπάκης που δεν πήρε χθες μέρος στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Ο Ηρακλειώτης αμυντικός υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που δεν έδειξαν πάντως κάτι το ανησυχητικό.

Σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από αύριο.