Κουράκης: «Με όραμα και διάθεση για τον ΟΦΗ…»

ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ


To καλώς όρισες είπε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην λιτή εκδήλωση παρουσίασης τους που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» Ο πρόεδρος της ομάδας και Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης ευχήθηκε καλή παραμονή στη πόλη και καλή σταδιοδρομία στον ΟΦΗ στους επτά νέους παίκτες ορίζοντας ως μοναδικό στόχο την επάνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Τον ίδιο στόχο έθεσαν και οι νέοι παίκτες οι οποίοι στις δηλώσεις τους τόνισαν ότι ήρθαν σε μια ομάδα που η φυσική της θέση είναι στη μεγάλη κατηγορία και θα δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου που αποτελεί και τον πόθο του φίλαθλου κόσμου

Στην αρχή της εκδήλωσης πήρε το λόγο ο υπεύθυνος του γραφείου δημοσίων σχέσεων Μανόλης Βρέντζος ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και επεσήμανε ότι η διοίκηση παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες κατάφερε και έφερε στον ΟΦΗ παίκτες που θέλουν πάρα πολύ να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται με μοναδικό στόχο η Ηρακλειώτικη ΠΑΕ να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.



«Δώστε τα όλα»



Ο Γιάννης Κουράκης επεσήμανε από την πλευρά του ότι η νέα διοίκηση έχει όραμα και διάθεση να προσφέρει και μαζί με το ποδοσφαιρικό τιμ και τον κόσμο να ανεβάσει την ομάδα εκεί που της αξίζει.

«Είναι γνωστό-τόνισε ο πρόεδρος- ότι το περασμένο καλοκαίρι τα μέλη του Δ.Σ. κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αναστήσουμε ξανά τον ΟΦΗ και να γίνει όπως παλιά. Κοντά στη προσπάθεια αυτή είναι ο φίλαθλος κόσμος. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία που είναι η μεγάλη του δύναμη. Από το 1925 ο ΟΦΗ δραστηριοποιείται σε πολλά αθλήματα. Όπως έχω πει όταν πήγαμε στη Δράμα στο μουσείο που έχουν ο ΟΦΗ είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα αφού έχει συνεχή παρουσία πάνω από 33 χρόνια στην Α Εθνική. Η προσπάθεια που κάνουμε έχει στόχο να επιστρέψει η ομάδα μας στο τέλος της άνοιξης στη Σούπερ Λίγκα, όπου είναι ο φυσικός του χώρος».

Αναφερόμενος στις μεταγραφές που έγιναν ο πρόεδρος είπε: « Έφυγαν 7 παίκτες από την ομάδα μας και μετά από συντονισμένες προσπάθειες πήραμε 7 ικανούς ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες, όρεξη, δύναμη και τεχνική.

Είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τα μέγιστα την προσπάθεια που γίνεται γιατί έχουν μεγάλες δυνατότητες. Θα είμαστε δίπλα τους και θα τους δώσουμε δύναμη για τον στόχο.

Έχουμε όραμα και διάθεση δώστε τα όλα όπως κι εμείς και μαζί με το φίλαθλο κόσμο θα πετύχουμε το στόχο μας και στα τέλη της άνοιξης αρχές καλοκαιριού θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκα».

Στη συνέχεια ο κ. Μανόλης Βρέντζος κάλεσε τους νέους παίκτες να πάρουν τις φανέλες τους και αναφέρθηκε στο κανένα χωριστά.

Οι παίκτες



Την ικανοποίηση τους για την επιλογή τους να έρθουν στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ εξέφρασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στις δηλώσεις τους κατά την παρουσίαση τους.

Ο Χρήστος Μπούρμπος ο οποίος πήρε τη φανέλα με το 28 ανέφερε ότι δεν θεωρεί τον ΟΦΗ ομάδα Β` Εθνικής: «Θεωρώ ότι δεν έχω έρθει σε ομάδα Β΄ Εθνικής αλλά σε ομάδα Σούπερ Λίγκας και εκεί ελπίζω ότι θα βρισκόμαστε την επόμενη χρονιά. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια δυναμικότητα. Υπήρχαν κάποιες ατυχίες, κυρίως σε διοικητικό κομμάτι όμως τώρα γίνεται μια νέα προσπάθεια και εμείς θα την στηρίξουμε».

Ο Έρικ Ακότο που έχει τη φανέλα με το 12 δήλωσε ευχαριστημένος αλλά και έτοιμος πλέον για να παίξει και να βοηθήσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την φανέλα του ΟΦΗ. Τώρα είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που ήταν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα αυτής της περιόδου και έχει τη φανέλα με το 24 υπογράμμισε: «Το έχω πει και στο παρελθόν ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς που επέστρεψε σε γνώριμα γιαυτόν λημέρια και πήρε τη φανέλα με το 39 τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στον ΟΦΗ. Μπορώ να πω ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω και πιστεύω ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα. Παρακολουθούσα τον ΟΦΗ τους τελευταίους μήνες και τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι ξανά στο Ηράκλειο βλέπω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες». Ο Γιώργος Κατσικογιάννης που είναι ο μικρότερος σε ηλικία από τους νέους παίκτες και πήρε τη φανέλα με το 88 που είναι η χρονολογία γέννησης του εξέφρασε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να συμβάλει στην άνοδο του ΟΦΗ στην Α` Εθνική: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ηράκλειο. Θέλω να τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ, είναι πολύ μεγάλο σωματείο και έχει πολύ κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα». Τέλος ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη πιο ώριμος από ποτέ(πήρε τη φανέλα με το 32) επεσήμανε: «Χαίρομαι που γύρισα στον ΟΦΗ μετά από 8 χρόνια. Τώρα έχω περισσότερες εμπειρίες, έχω παραστάσεις από αυτά τα πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες και στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα γελάσουνε».