Φινάλε του Α Γύρου με νίκη κόντρα στην Ζάκυνθο θα επιδιώξει αύριο η Χερσόνησος.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στόχο να κλείσουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου ήδη βρίσκονται και για να το πετύχουν αυτό πρέπει να πάρουν το τρίποντο στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα εκ των διεκδικητριών της ανόδου.

Η Χερσόνησος είναι έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση και θέλει πολύ τη νίκη για να αποδείξει εκτός των άλλων ότι είναι δίκαια τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Δεν λείπουν μάλιστα κι εκείνοι που κάνουν…τολμηρές σκέψεις υποστηρίζοντας ότι με μια νίκη η Χερσόνησος είναι πολύ πιθανόν να κοιτάξει και προς τα πάνω της βαθμολογίας. Αυτό ανεπισήμως αφού επισήμως στην ομάδα του λιμανιού κρατούν χαμηλούς τόνους και τονίζουν ότι πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση μιας άνετης παραμονής και μια καλή πορεία ως το τέλος που θα δώσει το δικαίωμα για ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Κόντρα στην Ζάκυνθο με την οποία την χωρίζουν τρείς βαθμοί η Χερσόνησος θα έχει ξανά στο δυναμικό της τον Μασέλη ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τον Χαντί για τον οποίο γίνεται προσπάθεια ώστε να είναι έτοιμο το δελτίο του και να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Βαρδάκη.



Δοκιμάζει Κχάνταν



Ο Σιαβάρ Κχάνταν συμμετέχει στις προπονήσεις της Χερσονήσου και δοκιμάζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος Ολλανδικού διαβατηρίου ενώ η καταγωγή του είναι από το Ιράκ. Έχει γεννηθεί το 1977(15/07/1987) και βρέθηκε στην Ολλανδία σε εφηβική ηλικία, από τα 17 του. Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Βάαλβαϊκ ενώ έχει φορέσει ακόμα την φανέλα της Τοπ Ος. Ο Κχάνταν αγωνίστηκε και στην ομάδα της πατρίδας του, το Ιράκ, στην Αρμπίλ.

Ο Ιρακινός ποδοσφαιριστής δεν έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του αν και έχει φτάσει αρκετές φορές... στα πρόθυρα. Ήταν στην αποστολή του αγώνα μπαράζ με την Αυστραλία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου όμως δεν αγωνίστηκε.

Πέραν του Κχάνταν η Χερσόνησος παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση Σταθόγλου περιμένοντας την απόφαση του ΟΦΗ ενώ εξετάζει και κάποιες ακόμα περιπτώσεις αμυντικών μέσων με τον Ντε Μπαρτόλο πάντως να μην βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίθηκαν υπερβολικές και στη Χερσόνησο δεν θα δώσουν συνέχεια στο θέμα. Πολύ κοντά είναι ακόμα οι ερυθρόλευκοι στην απόκτηση του Μαρρή αν μείνει ελεύθερος από τον ΠΟΑ.