
Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπόρεσε καν να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, έστω μέσα από μια ελπιδοφόρα εμφάνιση καθώς φαινόταν ότι το... σύστημα έχει μπλοκάρει.
Απέναντι σε μια ομάδα που ήταν απλά καλή, οι Ατσαλενιώτες δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί έστω μια φορά, δεν μπόρεσαν για τρίτη φορά (σε πέντε ματς) να εκμεταλλευτούν το γήπεδό τους και πλέον είναι κάτω από τη γραμμή. Μάλιστα, θα μείνουν εκεί καθώς την ερχόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό.
Το ματς
Ο ΠΟΑ ξεκίνησε το παιχνίδι με το κλασικό 4-2-3-1 με τους Κουτσάκη, Πολεμαρχάκη, Γεωργόπουλο, Ματθαιάκη στην άμυνα, Γενιτσαρίδη, Ορφανουδάκη αμυντικοί χαφ, μπροστά τους τον Χατζηανδρέου, στις πτέρυγες ο Χαλκιαδάκης, Καραδέμητρος, και στην επίθεση ο Συσκάκης.
Οι Ατσαλενιώτες μπήκαν δυνατά προκειμένου να δείξουν ότι η 5άρα στην Ζάκυνθο δεν τους... ζάλισε και στο πρώτο ημίωρο φάνηκε ότι έχουν διάθεση και τις δυνατότητες για να πάρουν το “τρίποντο”. Ομως ως εκεί. Ο Παναργειακός χωρίς να είναι καμιά σπουδαία ομάδα κρατούσε το μηδέν με ευκολία στην άμυνα και έδειχνε ότι αν του δοθεί η ευκαιρία θα “κλέψει” τη νίκη. Οσο για τους γηπεδούχους ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Οι ακραίοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους, οι κεντρώοι αδυνατούσν να εκπληρώσουν τα οργανωτικά τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα ο Συσκάκης να πάθει... αυχενικό προσπαθώντας να πάρει από τον ... αέρα κάποιες μπαλιές για να γίνει απειλητικός. Δύο σουτ του Καραδέμητρου το ένα από στημένη φάση, ήταν οι μόνες επιθετικές προσπάθειες καθώς ο ΠΟΑ υστερούσε σημαντικά στην οργάνωση, στην παραγωγή φάσεων και φυσικά δεν ασκήθηκε η πίεση που χρειαζόταν για έρθει το γκολ. Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο και ενώ άπαντες περίμεναν τους “πράσινους” πιο επιθετικούς στην επανάληψη είχαμε μια από τα ίδια. Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τον ΠΟΑ ανήμπορο να σηκώσει... κεφάλι, από τον Παναργειακό να διεκδικεί με περισσότερη θέρμη τη νίκη. Τι και αν ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακάτεψε την τράπουλα βάζοντας τον Ζανελέρη αντί του Κουτσάκη και αλλάζοντας ρόλους σε Καραδέμητρο και Χατζηανδρέου. Η μπάλα δεν έβγαινε μπροστά με τίποτα και είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΟΑ σε όλο το 90λεπτο δεν έκανε ευκαιρία μέσα από την διαδικασία δουλεμένης φάσης. Αντίθετα, ο Παναργειακός έβγαινε πιο απειλητικά και θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά κυρίως στο τελευταίο 10λεπτο. Τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό με το “άγονο” 0-0 να συνοδεύει τις προσπάθειές τους.
Από τον ΠΟΑ μόνο οι Χαλκιαδάκης και Γεωργόπουλος ξεχώρισαν κάπως ενώ αντίθετα υστέρησαν σημαντικά οι παίκτες που θα έπρεπε να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους τούτη τη δύσκολη στιγμή.
Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Αθηναίου Σφακιανάκη που σφύριζε με το παραμικρό. Εδειξε κίτρινη στους Συσκάκη, Ματθαιάκη, Γεωργόπουλο, Παπαγεωργίου και Κουτσοδήμου.
ΠΟΑ: Γαυγιωτάκης, Κουτσάκης (61ʼ Ζανελάρης), Καραδέμητρος (85ʼ Μεταξάκης), Χαλκιαδάκης, Συσκάκης, Πολεμαρχάκης, Ματθαιάκης, Γενιτσαρίδης, Χατζηανδρέου, Ορφανουδάκης (73ʼ Κατσούλης), Γεωργόπουλος.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσιαούνης, Σκόνδρας, Φίλης, Παπαγεωργίου, Κατσαρός, Πλεμμένος, Καραχάλιος, Μπενίτες (89ʼ Γκιγκάνης), Πιτσόκος (90ʼ Γεωργακόπουλος), Κουτσοδήμος (71ʼ Λετιέρι), Δρούλιας.

