Με ακμαίο το ηθικό μετά τη σπουδαία νίκη που ήρθε με ανατροπή του σκορ ο ΠΟΑ ολοκληρώνει σήμερα το πρωί την προετοιμασία του γαι το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζάκυνθο.

Οι “πράσινοι” πήραν μια βαθιά βαθμολογική ανάσα με το τρίποντο απέναντι στο Χαϊδάρι δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα από... ατσάλι που δεν τα παρατάει ποτέ στα δύσκολα.

Η νίκη αυτή δίνει άλλον αέρα στον ΠΟΑ για την συνέχεια γιατί την είχε ανάγκη μετά τις γκέλες που είχε ως τώρα στο γήπεδό του. Σ’αυτό το ματς παρ’ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκε το σθένος να αντιδράσει και να το γυρίσει παίρνοντας ένα τρίποντο με διπλή σημασία αφού ο αντίπαλος του έχει τον ίδιο στόχο.

Ενας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ο Χάρης Ματθαιάκης που ήταν και σκόρερ ενός από τα τρια γκολ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε ότι “δεν αξίζει στον ΠΟΑ η θέση στην οποία βρίσκεται γιατί διαθέτει πολύ καλούς παίκτες” ζήτησε όμως περισσότερη συμπαράσταση από τον κόσμο γιατί όπως είπε “δε μας στηρίζει καθόλου και θα μπορούσε να έρχεται στο γήπεδο περισσότερος κόσμος αφού ο ΠΟΑ εκπροσωπεί ένα μεγάλο προάστιο της πόλης”.

Εν όψει του αυριανού αγώνα στη Ζάκυνθο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Χατζηανδρέου, Γενιτσαρίδης και ο στρατευμένος Αργέντης ενώ επιστρέφει ο Κατσούλης που εξέτισε την τιμωρία του. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση σήμερα το πρωί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Ζάκυνθο.