Σε εβδομάδα πρωταθλήματος μπήκε από χθες ο ΟΦΗ με την σκέψη του πλέον στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Η ώρα της πρεμιέρας πλησιάζει και ο ΟΦΗ μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία προετοιμασίας του με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμος στο δύσκολο ξεκίνημα σε μια άγνωστη γιʼαυτόν κατηγορία.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό το γνωρίζουν στον ΟΦΗ και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι κατά τα φαινόμενα μια απʼ αυτές που θα δώσουν μάχη για την άνοδο.

Το δίδυμο των Παπαβασιλείου-Σηφάκη και οι ποδοσφαιριστές του ρίχνονται με την πρώτη στα βαθιά γνωρίζοντας όμως ότι έτσι κι αλλιώς κάθε παιχνίδι για τον ΟΦΗ φέτος θα είναι ντέρμπι όλοι θα τον αντιμετωπίζουν ως το φαβορί για την άνοδο και θα θέλουν να τον κερδίσουν. Η αποστολή στο νησί των ιπποτών είναι δύσκολη όμως στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία για ένα θετικό ξεκίνημα.

Το αρνητικό για τον ΟΦΗ, κάτι όμως το οποίο ισχύει και για τον αντίπαλό του, είναι η ώρα του ματς που εκτός απροόπτου θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι ένα από τα παρεπομενα του πρωταθλήματος της Βʼ Εθνικής για το οποίο οι ομάδες που συμμετέχουν δεν μπορούν δυστυχώς να αλλάξουν.

Παρόντες-απόντες

Τα προβλήματα εν όψει του αγώνα με τον Διαγόρα μειώνονται για τον ΟΦΗ. Οι μοναδικές απουσίες θα είναι των τιμωρημένων από πέρυσι Νατσούρα, Καρακατσάνη. Αντίθετα Μπαρκαουάν και Κιάσσος ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και θα βρίσκονται στα πλάνα των Παπαβασιλείου-Σηφάκη.

Οι προπονητές του ΟΦΗ υπολογίζουν κανονκά και τον Πέσιτς ο οποίος λογικά θα αποτελέσει την τελευταία (εσωτερική) μεταγραφή για την κρητική ομάδα μιας και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα. Ολα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ θα συνεχίσει με το υφιστάμενο ρόστερ.