Υπέκυψε στα βαριά τραύματα του λίγες ώρες αφότου διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 19χρονος δικυκλιστής που χθες τα ξημερώματα «εισέβαλε» με τη μηχανή του σε εμπορικό κατάστημα, στην οδό Αγίου Μηνά.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες γύρω στις 5.30 χθες τα ξημερώματα. Ο 19χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεφε στο σπίτι του από διασκέδαση, κινούνταν επί της οδού Αγίου Μηνά, όταν κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο. Η μηχανή εξετράπη με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στο κατάστημα, σπάζοντας την τζαμαρία.

Σύμφωνα με την Τροχαία Ηρακλείου ο 19χρονος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος με συνέπεια να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Σε κρίσιμη κατάσταση όμως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας 18χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο. Σύμφωνα με την τροχαία αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, ένας από τους δύο εμπλεκόμενους οδηγούς-πιθανολογείται ο οδηγός του αυτοκινήτου-παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη με αποτέλεσμα την σύγκρουση.