Ο Αλέξης Καλαϊτζίδης θα καλύψει τελικά το κενό κάτω από τα γκολ ποστ της Χερσονήσου και ταυτόχρονα θα ολοκληρώσει και τις μεταγραφές της ομάδας.
Ο 28χρονος πορτιέρο που υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο για ένα χρόνο και από την Δευτέρα θα τεθεί στην διάθεση του Αγγελου Βαρδάκη, αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στον Πλατανιά και προτιμήθηκε από το Ζάγιατς που καθυστερούσε να δώσει το οριστικό “ΟΚ”.
Ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του και χθες μιλώντας στο athleticradio.gr τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: “Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους στην ομάδα της Χερσονήσου που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω μέσα από την σκληρή δουλειά να τους δικαιώσω για αυτήν τους την επιλογή. Ο στόχος μου είναι αυτός που έχει και η ομάδα και είναι να καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία και πρέπει όλα τα παιδιά που θα είμαστε στην ομάδα να δουλέψουμε σωστά τώρα στην προετοιμασία, αλλά και καθημερινά στις προπονήσεις, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι σε κάθε αγώνα και να πετύχουμε την παραμονή”. 


Τελειώνει με Σκαρλάτο ο ΠΟΑ

Εντός του Σαββατοκύριακου θα ξεκαθαρίσει το θέμα του επιθετικού του ΠΟΑ με το όνομα του Σκαρλάτου να επιστρέφει στην επικαιρότητα. Οι “πράσινοι” που προσπάθησαν να βρουν κάτι άλλο, προφανώς δεν τα κατάφεραν και έτσι θα “ενεργοποιήσουν” την συμφωνία με τον πρώην επιθετικό της Καλαμάτας.