Μετά από ένα χειμώνα απουσίας από τις μουσικές σκηνές και μια μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Νότιο Αφρική ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ θα βρεθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, για μια καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, τη φωνή του, την παρουσία του και την επιθυμία του να μας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία!

Πιο έμπειρος και ορεξάτος από ποτέ,ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπόσχεται για ακόμη ένα καλοκαίρι ένα πλούσιο πρόγραμμα αποτελούμενο από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες ερμηνευτικές και δημιουργικές στιγμες της καρριέρας του.Έρχεται με την ίδια δύναμη που αντανακλά η σκηνική του παρουσία στο κοινό,και με την ίδια διάθεση όπως και κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια,να ξεσηκώσει με τα dance hits του αλλά και συνάμα να «γαληνέψει» με τις μπαλάντες του το κοινό του.

Συνθέτης,στιχουργός,ερμηνευτής,αλλά και παραγωγός,έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγα χρόνια να κυριαρχήσει στο ελληνικό μουσικό στερέωμα και να «προσαρτήσει» οπαδούς σ’ένα ύφος που ο ίδιος «εγκαινίασε» και συνεχίζει να εκπροσωπεί,η λίστα των οποίων ολοένα και ανανεώνεται!

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ξεχωριστή θέση έχει το υλικό από το «7», ένα cd με 11 τραγούδια που συνθέτουν την πιο πλήρη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη. Το «7» έχει ξεπεράσει τις 70.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένιο. Τραγούδια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς» και φυσικά το «Ανάποδα» που είναι πρώτο στις λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών, θα παρουσιασθούν ζωντανά στο κοινό αποκτώντας διαφορετική ενέργεια. Δεν θα λείψουν και μεγάλες παλιότερες επιτυχίες που εξακολουθούν να συγκινούν με τη δύναμη του πρώτου ακούσματος. «Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ», «Έτσι Σε Θέλω» και τόσα άλλα.

Μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργάτες που εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνει στη σκηνή γεμάτος διάθεση να μας «απογειώσει» για μια ακόμα φορά μέσα σε στάδια και θέατρα ανά την Ελλάδα.