Ο Γιάννης Καραλής είναι ο παίκτης που “κλείνει” τη γραμμή των ψηλών στο “Ηράκλειο”.

Μετά τον Κώστα Κωτούλα, η ομάδα της πόλης μας ενισχύεται με έναν ακόμα πρώην παίκτη της Ιεράπετρας (οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες πρόπερσι) καθώς ο 28χρονος (2 μ.) αθλητής φθάνει σήμερα στο Ηράκλειο για να υπογράψει.

Στο πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής που τελείωσε, ο Καραλής ήταν δεύτερος σκόρερ της Ιεράπετρας με 290 πόντους (μαζί με τον Τσώλη) και γενικά στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα του Λασιθίου, είχε αξιόλογη και σταθερή παρουσία.

Προηγούμενοι σταθμοί του ήταν ο Δαναός Τρικάλων, το Χαϊδάρι και τα Τρίκαλα.

Από κει και πέρα το “Ηράκλειο” περιμένει ως γνωστόν την θετική έκβαση της περίπτωσης Κρίτσαλου για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Κάποιες σκέψεις για μία ακόμα προσθήκη περιφερειακού δεν πρόκειται πιθανότατα να υλοποιηθούν μιας και ήδη έχει καλυφθεί το μπάτζετ της ομάδας.



Κλείνει παίκτες ο ΟΦΗ



Eβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων και στον OΦΗ. Ίσως και σήμερα υπάρξει ανακοίνωση για την απόκτηση έμπειρου παίκτη με θητεία σε Α1 και Α2 για τη θέση “3” ενώ εντός των ημερών αναμένεται στο Ηράκλειο ένας ακόμα παίκτης (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ καλό όνομα από Α2) προκειμένου να συζητήσει με τους παράγοντες του ΟΦΗ. Η δεύτερη περίπτωση πάντως συνδέεται με το θέμα του Τσακιρίδη ο οποίος έχει κληθεί να απαντήσει το συντομότερο δυνατό.



Εθνική Εφήβων



Ο Ζήσης Σαρικόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο γόνατο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, επιβεβαιώνοντας την αρχική εκτίμηση για τον τραυματισμό του. Ο Σαρικόπουλος ακολουθεί θεραπεία και είναι πιθανό να απουσιάσει από τους πρώτους αγώνες της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς το τεχνικό επιτελείο δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του παίκτη, αν δεν είναι 100% έτοιμος. Το πότε θα αγωνιστεί θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Ο σέντερ της Εθνικής Εφήβων τραυματίστηκε στο γόνατο στη διάρκεια του τρίτου αγώνα της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά της Μελβούρνης, με αντίπαλο τη Γαλλία.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2-12/7).