Σήμερα που ξεκινάει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενδέχεται να τελειώσει η αγωνία στον Εργοτέλη για τον δανεισμό του Αντώνη Πετρόπουλου.

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν να ακούσουν τα ευχάριστα μαντάτα από τον Τεν Κάτε, ότι δηλαδή δεν υπολογίζει τον υψηλόσωμο επιθετικό, προκειμένου να του καταθέσουν δελεαστική πρόταση για να πει το “ναι”. Πάντως, όπως γράψαμε και χθες, η περίπτωση του Πετρόπουλου εξακολουθεί να είναι δύσκολη παρά την διαφαινόμενη μεταγραφή του Σισέ στο τριφύλλι.

Και αυτό γιατί ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να κρατήσει τον Πετρόπουλο και αν χρειαστεί να φύγει κάποιος επιθετικός, αυτός θα είναι μάλλον ο Μάντζιος. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που η... μπίλια κάτσει στον Πετρόπουλο, τότε είναι δεδομένο ότι για την απόκτησή του θα κινηθούν οι μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Στον Εργοτέλη πάντως κάνουν υπομονή και επιμένουν γιατί θεωρούν ότι ο υψηλόσωμος Έλληνας επιθετικός ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Αν πάντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και “ναυαγήσει” η υπόθεση, τότε θα στραφούν σε άλλη λύση, με τον Καμπάνταη να είναι ο μόνος που “παίζει” από την εγχώρια αγορά. Στο μεταξύ χθες δεν υπήρχε κάποιο νέο ούτε για τον δεξιό οπισθοφύλακα, με τον Αραμπατζή να συνεχίζει να δείχνει απροθυμία για να έρθει στο Ηράκλειο. Κοντολογίς άλλη μία ημέρα πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τους ανθρώπους του Εργοτέλη, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, να αναζητούν δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ.



Έρχεται ο Ταντέγεβιτς



Στο Ηράκλειο αναμένεται σήμερα το βράδυ ο Μάριο Ταντέγεβιτς. Ο 20χρονος Κροάτης αριστερός οπισθοφύλακας με τις άριστες συστάσεις να τον συνοδεύουν θα έρθει με τον μάνατζερ και θα υπογράψει συμβόλαιο που πιθανότατα θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών. Ο μάνατζερ του Ταντέγεβιτς είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί τον Μπουντιμίρ κι έτσι δεν αποκλείεται σήμερα ή αύριο να γίνει συζήτηση και για την επέκταση του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού που τελειώνει το καλοκαίρι του 2010. Οι “κιτρινόμαυροι” θα προτείνουν αυξημένες αποδοχές αλλά και υψηλά ρήτρα, έτσι ώστε να έχουν διαπραγματευτικά ατού στην περίπτωση που, όπως ακούγεται, ενδιαφερθεί κάποια ομάδα για την απόκτηση του Μπουντιμίρ. Τέλος να σημειωθεί ότι στον Εργοτέλη έχουν αφήσει στην... άκρη το θέμα του Ρουμπάκη καθώς δεν επιθυμούν να εμπλακούν στα... πόδια του ΟΦΗ, ενώ από... μακριά εξακολουθούν να παρατηρούν και την περίπτωση του Δ. Κοιλιάρα, το μέλλον του οποίου στον Πανιώνιο εξακολουθεί να είναι αβέβαιο.

Τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

Σε ακόμη ένα σημαντικό τουρνουά που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν παιδιά από την ακαδημία του Εργοτέλη (ηλικίας 98-99).

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου με την συμμετοχή των ομάδων: Άρης, ΠΑΟΚ, Νις (Γιουγκοσλαβία), Σαχτάρ (Ουκρανία), Δυναμό Μόσχας (Ρωσία) και άλλων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αποστολή του Εργοτέλη αποτελείται από τους: Μανουσάκη, Μασέλη, Χαρκουτσάκη, Σαβοϊδάκη, Κακουλάκη, Τόψη, Μέτσι, Κουτσογιαννάκη, Χριστοδούλου, Ραπτόπουλο, Ιατρούδη.

Οι προπονητές της αποστολής θα είναι οι: Γιώργος Καρανδινός και Γιώργος Αλατσατιανός.