
Το πρώτο ημίχρονο κυλούσε, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Οι δυο ομάδες ήταν σε μέτρια μέρα και το θέαμα κακό. Στο 43ʼ, χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Ρουκάβινα βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά, τον πέρασε με ωραία ντρίμπλα, αλλά το πλασέ του σε κενή εστία ήταν άστοχο! Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, τα αίματα άναψαν, όταν ο Γκαρσία έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο μέσος του ΠΑΟΚ χτύπησε τον Σιμάο, πρώτα με κλωτσιά και στη συνέχεια με αγκωνιά, με αποτέλεσμα οι παίκτες να γίνουν ένα κουβάρι και ο αγωνιστικός χώρος να θυμίζει… ρινγκ. Επειτα από πολλά σπρωξίματα και αψιμαχίες, ο Κάκος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Γκαρσία, ο οποίος την ώρα που έβγαινε από το γήπεδο χτυπούσε και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Στην επανάληψη, το μέτριο θέαμα συνεχίστηκε. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε με σχετική ευκολία το μηδέν στην άμυνά του και παρʼ ολίγον να σκοράρει στο 79ʼ, όταν ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε την κεφαλιά του Ιβιτς. Ένα πιεστικό δίλεπτο που είχαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, και με τον κόσμο να ζητάει γκολ, δεν απέδωσε, μια και άλλη ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο 0-0, μια και καμία από τις δυο ομάδες δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει. Επειδή, όμως, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ήρθε το γκολ στο 87ʼ για τον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα εκπληκτικό! Ο Καραγκούνης πέρασε όποιον βρήκε, έξω από την περιοχή και από το ύψος του ημικυκλίου «κρέμασε» τον Χαλκιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και «πάγωσε» την Τούμπα.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κάκου (Κέρκυρας).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σορλέν, Βιεϊρίνια (46' Βερόν), Γκαρσία, Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς.
ΠΑΟ: Γκαλίνοβιτς, Μουν, Νίλσον, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο (46' Κλέιτον), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Ίβανσιτς (46' Νίνης), Ρουκάβινα (74' Σαλπιγγίδης), Μάντζιος.

