Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Γάζι μεταξύ του Αλμυρού και της Κριτσάς, αφού οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2 και εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι που διατηρούν μόνο μαθηματικές πιθανότητες για την παραμονή τους, δεν χαρίστηκαν στην Κριτσά που βρίσκεται σε σαφώς πιο ευνοϊκή θέση, παίζοντας με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα.

Η Κριτσά από την άλλη έχασε πολύτιμο έδαφος και πλέον η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει αρκετά. Πάντως όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα σίγουρα αποζημιώθηκαν από το θέαμα αφου ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, στο 8ʼ όταν ο Γκέκας βρέθηκε σε θέση βολής όμως στο δυνατό σουτ που επιχείρησε η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα καθώς οι αμυντικοί του Αλμυρού έδιωξαν πάνω από τη γραμμή.

Στο 20ʼ ο Μανωλακάκης μπλόκαρε εντυπωσιακά την μπάλα, έπειτα από όμορφη γυριστή κεφαλιά του Δαβάκου ενώ και στο 25ʼ ο πορτιέρο του Αλμυρού αντέδρασε θετικά σε σουτ του Σταυρακάκη αυτή τη φορά. Ο Αλμυρός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 43ʼ ώστε να ανοίξει το σκορ, όμως ο Δημητριάδης έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα μετά το κοντινό σουτ που έπιασε ο Μαυρομάτης.

Στο 48ʼ ο Πυθαρούλης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά σημαδεύοντας τον Αρχο ο οποίος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Αλμυρού.

Το 1-0 έγινε στο 57ʼ. Ο Μαυρομάτης τροφοδότησε τον Πέτρο Στρατήγη ο οποίος με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη κι άνοιξε το σκορ. Η Κριτσά απάντησε άμεσα καθώς στο 62ʼ ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες του Νεκτάριου Στάθη κέρδισαν φάουλ σε πλεονεκτική θέση, ο Γκέκας έστρωσε την μπάλα στον Σταυρακάκη κι ο τελευταίος με δυνατό ευθύβολο σουτ άφησε στήλη άλατος τον Μανωλακάκη φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στο 67ʼ η Κριτσά πέτυχε την πλήρη ανατροπή καθώς ο Σταυρακάκης πάσαρε μέσα στην αντίπαλη περιοχή στον Δαβάκο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-2.

Ο Ξυδάκης στο 72ʼ αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή της Κριτσάς και με άψογο πλασέ νίκησε τον Δημητριάδη ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τον Αλμυρό.

Διαιτητής ήταν ο Μπολερός, που δεν απέφυγε τα λάθη, ενώ καλύτερα τα πήγαν οι βοηθοί του Χαμπάς και Πασσάς.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μανωλακάκης, Κουτσάκης, Κουτουλάκης (69ʼ Βλιζνάκης), Πασσαδάκης, Τσιγώνης, Κάββαλος, Στρατήγης, (74ʼ Καλλιπολίτης), Φραγκιαδάκης, (56ʼ Αλεξίου) Ξυλούρης, Ξυδάκης, Μαυρομάτης.

ΚΡΙΤΣΑ: Δημητριάδης, Άρχος, Πυθαρούλης, Νερατζούλης, (77ʼ Μαυράκης), Μανισάλης, Μιντιούρης, Γκέκας, (68ʼ Δέλλιος), Δαβάκος, Παπαθεοδωρόπουλος, Σταυρακάκης, Στεργιόπουλος, (86ʼ Δετοράκης).