Χωρίς επτά παίκτες, αλλά με τον Σεμπάστιαν Λέτο στην αποστολή, θα αναχωρήσει για τη Γαλλία και τη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν (αύριο 9.55μ.μ. ΣΚΑΪ) ο Ολυμπιακός.

Οι Ιεροκλής Στολτίδης, Λουτσιάνο Γκαλέτι, Φερνάντο Μπελούτσι, Ντιντιέ Ντομί, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Παναγόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος θα μείνουν στην Αθήνα.

Οι υπόλοιποι 18 «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί, με προορισμό τη Γαλλία, ενώ όσοι αποκλείστηκαν θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι Μπελούτσι και Ντομί ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Ζεβλάκοφ, Άντζας και Πατσατζόγλου προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Λεονάρντο στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι παίκτες, έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Από την προπόνηση απουσίαζε με άδεια ο Στολτίδης για προσωπικό λόγο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.

Πρόκειται για τους εξής: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Μήτρογλου, Ντουντού, Λέτο, Ντάρμπισιρ, Όσκαρ, Λεονάρντο, Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο και Γκαλίτσιος.