Στς προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες του Εργοτέλη, αλλά η διοίκηση ήταν αυτή που έπαιζε... μπάλα και μάλιστα με αρκετή επιτυχία.

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον Ηρακλή και η διοίκηση της ΠΑΕ δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις, έβαλε...γκολ στο θέμα των εισιτηρίων. Πιο συγκεκριμένα, όρισε γενική είσοδο την κατώτατη τιμή που επιτρέπει η Σούπερ Λιγκ, τα 10 ευρώ έτσι ώστε να ανταποκριθεί όσο γίνεται περισσότερος κόσμος στην προσπάθεια των παικτών για τη πολυπόθητη νίκη. Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν ήδη από χθες (προπωλούνται στο Μαρτινέγκο και στο BOWLING) με την αναγκαία υποσημείωση ότι γυναίκες και παιδιά έως 15 ετών δεν θα πληρώσουν για να μπουν στο Παγκρήτιο. Ενα σημαντικό άνοιγμα δηλαδή προς τον κόσμο που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον 12ο ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα και πέρα από την μικρή τιμή στα εισιτήρια, οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν στο παιχνίδι την διάσταση που του αρμόζει με τον Απόστολο Παπουτσάκη να κάνει λόγο για το “ματς της χρονιάς”.

«Δέκα αγωνιστικές πριν από την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ο Εργοτέλης έχει τη μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει σε πολύ υψηλό ποσοστό την παραμονή στη Super League. Το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή έχει τον χαρακτήρα του αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας. Καλώ όλους τους φιλάθλους από ολόκληρη την Κρήτη, να δώσουν την Κυριακή βροντερό παρόν στο Παγκρήτιο στάδιο προς όφελος του Κρητικού ποδοσφαίρου», υπερτόνισε χθες στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος πρώτα ανέδειξε την κρισιμότητα του ματς, έπειτα κάλεσε τον κόσμο και ταυτόχρονα φρόντισε να του δώσει ένα ακόμα κίνητρο με την μείωση της τιμής.



“Πονοκέφαλος” η ίωση



Από αγωνιστικής πλευράς οι παίκτες προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα με τις ιώσεις να προκαλούν... πονοκέφαλο στο Νίκο Καραγεωργίου. Και αυτό γιατί λόγω της ίωσης δεν προπονήθηκαν οι Πλάσνεγκερ και Δασκαλάκης με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος απουσίας τους αν δεν καταφέρουν να γυμναστούν σήμερα. Επίσης, στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο γυμναστήριο με βάρη, έπαθε λουμπάγκο ο Φραγκουλάκης η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Το πιο πιθανό είναι πάντως ο αριστεροπόδαρος μέσος να μην προπονηθεί σήμερα για να μην επιβαρύνει τη μέση του και να τεθεί αύριο στην διάθεση του Καραγεωργίου. Ο τελευταίος ενδέχεται σήμερα να ανοίξει τα χαρτιά του για την 11άδα αφού πρώτα διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών που απουσιάζουν και κυρίως του Πλάσνεγκερ.