Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας και έτσι πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι των ερυθρολεύκων στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς πέτυχε με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής κρεμώντας το Νικοπολίδη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι με το Λίνο στο 7΄έπειτα από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ. Οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν ρόλους με τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπαίνοντας πιο δυνατά και χάνοντας ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Ντουντού και Ζεβλάκοφ. Η συνέχεια του ματς χαρακτηρίστηκε από τα σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές με το ρυθμό να πέφτει και το σκορ να παραμένει αναλλοίωτο.

ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Πάμπλο Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Ίβιτς (40' Βερόν), Σορλέν, Λίνο (90+2' Μπαλάφας), Αναστασάκος (79' Αθανασιάδης).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος (79' Όσκαρ), Πάντος, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς (76' Λεονάρντο), Τοροσίδης, Μπελούτσι, Μήτρογλου (60' Ντάρμπισαϊρ).



Eμειναν στο μηδέν



Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν στις Σέρρες, Πανσερραϊκός και Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου hol και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ (4/3). Το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο, με "ευθύνη" κυρίως του... Πανσερραϊκού που ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να κάνει μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις. Οι πράσινοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους ενθουσιώδεις Σερραίους που μην έχοντας τίποτα να χάσουν εγκλώβισαν στο παιχνίδι τους τον Παναθηναϊκό, που δεν είχε όρεξη, δεν είχε ανάπτυξη και δεν κατάφερε σε όλο το δεύτερο μέρος να κάνει μια ευκαιρία... Έτσι, όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό, όπου τουλάχιστον σύμφωνα με το 0-0, αλλά κυρίως βάσει της εμφάνισης των πράσινων, αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κηπουρός, Πιπίνης, Βοσκόπουλος, Καλλιμάνης (46' Γαλανόπουλος), Σιάκκας, Τάντιτς (69' Παπαδόπουλος), Παπάζογλου, Ανάκογλου, Αμπουμπακάρι, Γεωργιάδης, Γκούρτσας (72' Κωνσταντινίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βαβζίνιακ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκάμπριελ (56' Καραγκούνης), Κλέιτον (46' Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης (70' Πετρόπουλος).