Hρεμία χρειάζεται ο Εργοτέλης
Λογικό είναι στον Εργοτέλη να υπάρχει προβληματισμός για τα αποτελέσματα που έχει φέρει έως τώρα η ομάδα στο Παγκρήτιο. Προβληματισμός που είναι επίσης δικαιολογημένος να υπάρχει και στο φίλαθλο κόσμο. Από το σημείο αυτό όμως μέχρι τις υπερβολές απαξίωσης, που σποραδικά ακούστηκαν μετά το ματς με τον Πανθρακικό υπάρχει τεράστια απόσταση. Παρά την καλή φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα, οι κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να βρίσκονται σε προεφηβικό στάδιο στην διαδρομή που διαγράφουν στην κορυφαία κατηγορία, και ορισμένοι από τους φίλους τους δεν πρέπει να το λησμονούν αυτό ούτε στα θετικά αλλά ούτε και στα αρνητικά αποτελέσματα.
Α.Σ.

Θα αφήσει δυνάμεις
Τι άλλο καλύτερο μπορούσε να περιμένει ο ΟΦΗ; Η Superleague όρισε για σήμερα τον αγώνα Πανσερραϊκός-Ηρακλής και αν τελικά γίνει ο “γηραιός” θα αφήσει πολλές δυνάμεις. Αν δεν το εκμεταλλευτεί κι αυτό ο ΟΦΗ θα είναι άξιος της μοίρας του.
Ν.Μ.

Παίκτης ψυχολογίας
Στηρίζει απόλυτα τον Ογκουνσότο ο Νίκος Καραγεωργίου και πολύ καλά κάνει από την στιγμή που όπως δηλώνουν κατηγορηματικά τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. Ο Ογκουνσότο είναι παίκτης ψυχολογίας κι αν δεν τον στηρίξουν τώρα που βρίσκεται σε κάμψη μπορεί και να τον χάσουν...
Ν.Μ.

Να αλλάξει
Αυτό με τις τιμωρίες των διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή κάνει κάποιος διαιτητής σοβαρά λάθη, τιμωρείται με 3-4 αγωνιστικές και μετά επανέρχεται για... νέα λάθη. Τι, μένοντας σπίτι του γίνεται καλύτερος; Αν διαγραφεί ή διαγραφούν αρκετοί στο τέλος δεν θα υπάρχουν ρέφερι για τα ματς. Γιʼ αυτό θα πρέπει το όλο σύστημα να συζητηθεί ξανά και να βρεθεί μία λύση. Δεν μπορεί συνεχώς να την πληρώνουν οι ομάδες. Μάλιστα οι ίδιες και οι ίδιες τα τελευταία χρόνια.
Α.Π.

Αίνιγμα
Με ενδιαφέρον αναμένεται η επανέναρξη του Περιφερειακού πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή. Ενδιαφέρον που δεν πηγάζει από μεταγραφές καθώς τα πρόσωπα θα είναι τα ίδια, αλλά από το πόσο το πρόσωπο που θα δείξουν οι ομάδες θα παρουσιάζει αντιστοιχία μʼ αυτό που τις διέκρινε πριν τις γιορτές. Μία διακοπή τριών εβδομάδων, σε μη επαγγελματικό μάλιστα επίπεδο μπορεί να επιφέρει αρκετές αγωνιστικές αλλαγές. Ευχάριστες και δυσάρεστες.
Α.Σ.

Θαυμάσια πρόταση
Μια πολύ καλή πρόταση δείχνοντας την ευαισθησία του, κατέθεσε στην ΕΚΑΣΚ το “Ηράκλειο” ΟΑΑ. Σύμφωνα με αυτή οι 4 ομάδες που θα φθάσουν στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης της ΕΚΑΣΚ “θα υιοθετήσουν ένα ίδρυμα”. Στους αγώνες που θα δώσουν μεταξύ τους θα υπάρχει εισιτήριο και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο ίδρυμα αυτό σε μια πανηγυρική εκδήλωση στην οποία θα απονεμηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Κρήτης της ΕΚΑΣΚ.
Α.Π.