Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις που μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, τόσο στην κορυφή όσο και στη βάση της βαθμολογίας, διεξάγεται σήμερα και αύριο η δέκατη έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Με στόχο την διατήρησή του στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ρούβας φιλοξενείται σήμερα στο γήπεδο των Καλεσίων από το Μαραθώνα που βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατάταξης.
Οι πρωτοπόροι τρεις μέρες μετά την αναμέτρηση με τον “DP STUDIES” Πατούχα για το Κύπελλο, στην οποία γνώρισαν την ήττα, θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα που αποτελεί άλλωστε και το μεγάλο στόχο της χρονιάς.

Ο Αντώνης Καλογεράκης τεχνικός του Ρούβα που δεν χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Μανώλης Δερμιτζάκης, ο οποίος θα κάνει το προπονητικό του ντεμπούτο στον πάγκο του Μαραθώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Καντιδάκη και Σφακιανάκη. Στον αντίποδα επανέρχεται ο Μπουγαδάκης.

Η ΑΕΚ “Κυπριωτάκης” θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο προσεχές χρονικό διάστημα, με αρχή από τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος χρειάζεται τους βαθμούς για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις.

Ο Μιχάλης Ζουραράκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Βασιλάκη, ενώ επανέρχεται ο Ζανελάρης που εξέτισε την ποινή του.
Το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο από μία σειρά τεσσάρων διαδοχικών συναντήσεων που οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν στον Καρτερό, με στόχο την προσέγγιση του “απόλυτου” των δώδεκα βαθμών.
Αύριο ο “DP STUDIES” Πατούχας αντιμετωπίζει στο Ατσαλένιο τον ουραγό της κατάταξης “ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ CLUB” Δία θέλοντας να παραμείνει σε κοντινή απόσταση από τους δύο πρώτους, ενώ η μάχη για την τέταρτη θέση της κατάταξης αναμένεται να επηρεαστεί από τα αποτελέσματα των αγώνων ΠΑΝΟΜ-”VELUDA” Γαρίπα, Ζαρός-ΑΟΤ, Κεραυνός-Μινωική και Ραύκος-Εθνικός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σήμερα (3 μ.μ.)
• ΠΑΝΟΜ-”VELUDA” Γαρίπα (γηπ. Μαλίων): Κοκκινάκης Β., Πάγκαλος, Μαθιουδάκης
• Τύλισος-Δειλινά (γηπ. Τυλίσου): Χανιωτάκης, Ξυπάκης, Μανδαλενάκης Μ.
• Μαραθώνας-Ρούβας (γηπ. Καλεσίων): Χριστοδούλου, Κοκκινάκης Μ., Λαφαζάνης
• ΑΕΚ “Κυπριωτάκης”-Αστέρας Μ. (γηπ. ΑΕΚ): Κόκκος, Πολυχρονάκης Ι., Δασκαλάκης Α.
• Ζαρός-ΑΟΤ (γηπ. Ζαρού): Ζαχαριουδάκης, Ξυδάκης, Κρητικός
• Κεραυνός-Μινωική (γηπ. ΠΟΑ): Νικολακάκης, Γρηγοράκης, Κολοβός.
Αύριο (3 μ.μ.)
• Ραύκος-Εθνικός (γηπ. Αγ. Μύρωνα): Στεφανίδης, Πνευματικάκης, Κοκκινάκης Β.
• “ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ CLUB” Δίας-”DP STUDIES” Πατούχας (γηπ. ΠΟΑ): Βελεγράκης, Τζανακάκης, Δασκαλάκης Α.
• Ποσειδώνας-”HOUSE TECH” EΓΟΗ (γηπ. ΑΕΚ): Λαφαζάνης, Παπανδρέου Ν., Χανιωτάκης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ρούβας 34
2. AEK 31
3. Πατούχας 28
4. Γαρίπα 26
5. Ραύκος 26
6. ΑΟΤ 26
7. Μινωική 26
8. ΠΑΝΟΜ 24
9. Μαραθώνας 21
10. Κεραυνός 19
11. Αστέρας Μ. 18
12. ΕΓΟΗ 18
13. Εθνικός 17
14. Δειλινά 15
15. Ζαρός 14
16. Τύλισος 14
17. Ποσειδώνας 8
18. Δίας 6
• Η ΕΠΣΗ όρισε χθες δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. Συγκεκριμένα στις 27/12 στις 3 μ.μ. ορίστηκε ο αγώνας του ΠΑΝΟΜ με το Ζαρό που είχε αναβληθεί εξαιτίας του θανάτου του Γιάννη Κατσούλη, ενώ την ίδια ώρα, μία μέρα αργότερα, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση για τον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας ανάμεσα στο Μεταξοχώρι και τη Γόρτυνα.

• Την ετήσια εκδήλωσή της πραγματοποιεί σήμερα το βράδυ στις “Αναδρομές” στις Αρχάνες η Μινωική, καλώντας τους φίλους και τα μέλη της να παρευρεθούν.