Η ήττα από το Μινώταυρο συμπλήρωσε ένα σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων για το Γιούχτα που έχασε έτσι σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλλει για να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Αντώνης Αποστολάκης ένας από τους παίκτες βαρόμετρο για την ομάδα των Αρχανών καταθέτει στην “Π” την γνώμη του για την πορεία των πρασίνων στο πρωτάθλημα εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το ότι ο Γιούχτας μπορεί να καταφέρει το στόχο που έχει τεθεί τερματίζοντας σε μια υψηλή θέση της τελικής κατάταξης.

“Η δυναμική του Γιούχτα είναι για παραπάνω. Δεν περιμέναμε την ήττα από τον Αετό στην έδρα μας. Το 4-1 από το Μινώταυρο είναι πλασματικό. Πληρώσαμε λάθη ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μας γύρισε και η τύχη την πλάτη. Οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου προσφέρονται για να επιστρέψουμε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας”.

Αδύνατο σημείο της ομάδας σύμφωνα με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό είναι η έλλειψη συγκέντρωσης που έχει κοστίσει ιδίως στο ξεκίνημα αρκετών αγώνων.

“Δεχόμαστε εύκολα γκολ στα πρώτα λεπτά ενός αγώνα. Δεν έχουμε τη συγκέντρωση που πρέπει και μετά είναι δύσκολο να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ”.

Πλεονέκτημα αντίστοιχα αποτελεί η ηρεμία που ξεκινάει από τη διοίκηση και εξαπλώνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα: “Το σωματείο μας παρέχει τα πάντα. Ο κ. Πατεμτζής κάνει φοβερή δουλειά. Είναι ευτύχημα που έχουμε τέτοιο προπονητή. Σίγουρα θα τον δικαιώσουν τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει γκρίνια. Χάσαμε τρία παιχνίδια όμως αυτό δε διατάραξε την ηρεμία της ομάδας τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από πλευράς τεχνικής ηγεσίας”.

Μιλώντας για στόχους ο 29χρονος παίκτης αναφέρει: “Η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει άνετα μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Οι ομάδες που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα έχουν ήδη ξεχωρίσει κατά τη γνώμη μου και είναι οι Μοχός, ΑΟΧ, και Πλατανιάς. Πιστεύω ότι εμείς μπορούμε να ακολουθήσουμε αμέσως μετά”.

Όταν η κουβέντα πηγαίνει στον αγώνα της Κυριακής με την Κριτσά ο Αντώνης Αποστολάκης υπογραμμίζει:

“Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι στο χέρι μας να ξεκινήσουμε ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων. Έχουμε πικράνει τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν στα ματς που ακολουθούν για να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα”.