Δεν αλλάζουν οι... προτεραιότητες του Εργοτέλη μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση και το ισόπαλο 3-3 που απέσπασε από τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Οι “κιτρινόμαυροι” εξακολουθούν (δικαιολογημένα βέβαια) να νοιάζονται περισσότερο για την έναρξη του πρωταθλήματος την μεθεπόμενη Κυριακή, γι’ αυτό άλλωστε ο Μύρωνας Σηφάκης έχασε το χαμόγελο από τα χείλη του όταν πληροφορήθηκε ότι η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη.

“Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι θα παίξουμε τη ρεβάνς τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος”, είπε ο Ηρακλειώτης τεχνικός και συμπλήρωσε: “Πέρυσι είδαμε το ίδιο έργο και ας ελπίσουμε να μην δούμε τις ίδιες συνέπειες”.

Όσο αφορά το ματς του Πύργου αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης ο Μύρωνας Σηφάκης τόνισε με έμφαση: “Η εμφάνισή μας ήταν παρακαταθήκη για το μέλλον και πηγή για να αντλήσουμε αισιοδοξία.

Δείξαμε μέρος των δυνατοτήτων μας αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε κάποια λάθη μας. Εμείς εξακολουθούμε να προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα, με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουμε και τη ρεβάνς, δείχνοντας σεβασμό σε ομάδα Α’ Εθνικής”.

Τέλος θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι Ο Μύρωνας Σηφάκης δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μαζαράκη στον Πύργο, αλλά ο ίδιος έφυγε από τον πάγκο οργισμένος από τα σφυρίγματα.

“Αισθάνθηκα περίεργα κι έφυγα για να μην βγω εντελώς έξω από τα όριά μου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Εργοτέλη.