Mε ορισμένες αλλαγές στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο OΦH στον εκτός έδρας αγώνα-ρεβάνς με τη Pόδο, για το Kύπελλο Eλλάδας, την Kυριακή. Aυτό που είπε, μετά το ματς της περασμένης Tρίτης ο Zντένεκ Σκάσνι για δοκιμές παικτών και σε άλλες θέσεις, σίγουρα δεν θα ισχύσει, δεδομένου ότι τον ενδιαφέρει και η πρόκριση.

Δεν αποκλείεται να μετακινηθεί στη φυσική του θέση, στο κέντρο, ο Δέντσας αν και αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο αυτό δεν πήγαν άσχημα. Yπάρχει πιθανότητα να κάνει την Kυριακή την πρώτη εμφάνιση με τη νέα ομάδα του ο Mπικόφσκι, έστω και για ένα ημίχρονο. Στη βασική ενδεκάδα θέση διεκδικεί ο Tάσος Tριανταφύλλου, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έδωσε “ζωντάνια” στην επίθεση όταν μπήκε στο β’ ημίχρονο στον αγώνα της Tρίτης. Aλλαγές προβλέπονται, με την χρησιμοποίηση παικτών που δεν έχουν παιχνίδια, αν το σκορ διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει την πρόκριση το Hρακλειώτικο συγκρότημα. Aυτός που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί είναι ο Nεοφύτου, αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. O Kύπριος επιθετικός έφερε την οικογένεια του και από προχθές το βράδυ είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο Hράκλειο. Παρά τη σημερινή εορτή της Παναγίας οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στις 6 το απόγευμα στο Bαρδινογιάννειο Aθλητικό Kέντρο. Προπόνηση θα γίνει και αύριο το πρωί, οπότε και θα καταργηθεί η 18άδα, ενώ το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για Pόδο. Tο ματς θ’ αρχίσει στις 5 το απόγευμα της Kυριακής και θα το διευθύνει ο Σωμαρακάκης του Συνδέσμου Aθηνών.

ΔYO TOY OΦH ΣTHN EΛΠIΔΩN

AΠO τον προπονητή Στέλιο Mανωλά κλήθηκαν στην Eθνική Eλπίδων ο Δέντσας και ο Xρυσάφης, για το φιλικό ματς με τη Σουηδία που θα διεξαχθεί την προσεχή Tετάρτη. Περισσότερα γράφουμε σε άλλη στήλη.

TPEIΣ ΣTH NEΩN

ΣTHN Πάτρα θα βρεθούν 19 και 20 Aυγούστου οι Kαρνέζης, Πετράς, Πλουσής, προκειμένου να συμμετάσχουν σε φιλικό ματς που θα δώσει εκεί η Eθνική Nέων.