Στις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε χθες η Ομοσπονδία, γνωστοποιώντας παράλληλα και τις ειδικές προκηρύξεις όλων των κατηγοριών. Θυμίζουμε ότι στην Α’ φάση του Κυπέλλου ανδρών θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Α2 (ΑΓΟΡ) και της Β’ Εθνικής (ΟΦΗ) ενώ την άνοδο στην Α1 παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες της Α2, από τη Β’ Εθνική ανεβαίνουν τρεις και από τη Γ’ Εθνική οι πρωταθλητές των τεσσάρων Ομίλων.
ΑΓΟΡ
Παίκτης του ΑΓΟΡ είναι και με τη βούλα ο γκαρντ της Εθνικής Σκοπίων και πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της ΠΓΔΜ, Ντίμιταρ Μιρακόφσκι, ο οποίος αποτελούσε την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ομάδας για τη θέση του πλέι μέικερ.Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Ρεθύμνου είναι κοντά στην απόκτηση και του Σταύρου Δανιήλ που έπαιξε πέρυσι στον Ηρακλή και παλαιότερα στο Ηράκλειο.
Υπέγραψε ο Τσίλντρες
Είναι γεγονός.. Ενα από τα μεγαλύτερα deal της τελευταίας δεκαετίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο έκλεισε θετικά για τον Ολυμπιακό. Ο Τζος Τσίλντρες είναι και επίσημα παίκτης των ερυθρολεύκων για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού έβαλε την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, που του προσέφεραν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και θα του αποφέρει 20 εκατομμύρια δολάρια!

