ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Καρποφορούν οι επαφές

Φέρνουν αποτέλεσμα οι επαφές που έχουν σε καθημερινή βάση οι άνθρωποι του Ηροδότου με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας. Έτσι λοιπόν χθες συμφώνησε με τους “κυανόλευκους” ο Νίκος Τρουλάκης που έπαιξε πέρυσι στην ΑΕΚ και το βράδυ αναμενόταν να κλείσει και ο Νίκος Κουρουθιανάκης του ΠΑΝΟΜ. Οι μεταγραφές αυτές προστέθηκαν στις τρεις που είχαν προηγηθεί (Δ. Μερκουλίδης, Μεσοδιακάκης,Μαγκαφουράκης). Αντίθετα ο Μάρκου επέλεξε να συνεχίσει στον ΕΓΟΗ.

Εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του Ηροδότου στο οποίο εντάχθηκαν και 9 παίκτες από την ομάδα Νέων.



ΠATOYXAΣ

Στην ένατη του μεταγραφή προχώρησε ο Πατούχας. Μετά τους Γιαλαμά, Οικονομάκη, Καστελλιανάκη, Χελά, Πατούνα, Σκαρμούτσο, Μελισσουργάκη και Καλυκάκη και τις ανανεώσεις σχεδόν όλων των παικτών του περσινού ρόστερ, η ομάδα της Βιάννου συμφώνησε χθες με τον ταλαντούχο μέσο του Λίντο Αλντι Πρένγκα. Ο παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Λίντο και αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια με επιτυχία στην πρώτη του ομάδα.Ο Πατούχας πλήρωσε την ελευθέρα του και αγόρασε τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή. Ο Άλντι ανήκει στην κατηγορία των μικρών αφού είναι γεννημένος το 1990



MAPAΘΩNAΣ

Μεθοδικά συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Μαραθώνας. Η ομάδα των Καλεσίων “έκλεισε” τον νεαρό μέσο Δημήτρη Μαυρομήτρο που ανήκει στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, κι έρχεται για τος σπουδές του στο Ηράκλειο. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΑ. Εξάλλου, η διοίκηση του Μαραθώνα ευχαριστεί με ανακοίνωσή της την “Διεθνή Ένωση” και ειδικότερα τον κ. Παπουτσάκη για τη χορηγία στο σωματείο.



ΣYΛΛYΠHTHPIO

Ο Άγιος Δημήτριος Καβροχωρίου εκφράζει με ανακοίνωσή του την θλίψη και τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προέδρου του ΟΦΑΜ Σολδάτου Κώστα, για τον άδικο χαμό του.