Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην ουρά της Α2 πόλο μετά την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής κι ως εκ τούτου ο ΟΦΗ εξακολουθεί να κρατάει την τύχη του στα χέρια του.

Η τοπική ομάδα ηττήθηκε χθες στη Λάρισα με 14-8 όμως τα καλά νέα ήρθαν από τον γειτονικό Βόλο. Εκεί ο ΚΟΠΙ στάθηκε στο ύψος του κερδίζοντας τον τοπικό ΝΟΒΑ ο οποίος διατηρήθηκε έτσι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, δύο βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μάνι Λούζεν χρειάζεται πλέον μια νίκη στα δύο τελευταία ματς (με Περιστέρι εκτός και ΟΥΚ Βόλου εντός) για να σφραγίσει την σωτηρία της καθώς υπερτερεί του ΝΟΒΑ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

“Ξέρουμε ότι μια νίκη είναι αρκετή για να μας κρατήσει στην κατηγορία όμως δεν θα πρέπει να περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική. Θα πάμε στο Περιστέρι για το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μην ανησυχήσουμε στο τέλος”, τόνισε ο έφορος του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, η οποία θα μπορούσε ίσως να έχει διαφορετική εξέλιξη για τους φιλοξενούμενους. Στα κρίσιμα σημεία όμως ο ΟΦΗ δεν είχε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα και με “φτηνά” λάθη που έκανε, έδωσε το δικαίωμα στη Λάρισα να “χτίσει” μια διαφορά ασφαλείας.

“Για άλλη μια φορά παίξαμε αρκετά καλά όμως δεν είχαμε ουσία. Θα μπορούσαμε να ήμασταν ήσυχοι τώρα αν δείχναμε περισσότερη προσοχή σε ορισμένα παιχνίδια”, πρόσθεσε ο κ. Σπαγουλάκης.

Τα 8λεπτα του χθεσινού αγώνα:

2-1, 3-0, 5-3, 4-4

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Χριστοφίδης 2, Σπαγουλάκης, Γιανναδάκης Γ., 2, Βασιλάκης Β, Γιαννάκης, Πακιουφάκης, Βασιλάκης Φ., 2, Σενετάκης, Γιανναδάκης Μ. 2, Γιγουρτάκης, Γκιάτας, Σταματάκης.

Πρώτος σκόρερ της Λάρισας με 5 γκολ ήταν ο Θεοφίλου και ακολούθησαν οι Μπαριωτάκης 3, Λάππας 2, Κουλουξής 2, Παύλου 1, Παπαδόπουλος 1.

Καλή ήταν η διαιτησία των Σκαλοχωρίτη - Κατσαρού.



Θάνατος διαιτητή



Ένα μεγάλο χτύπημα δέχτηκε ο χώρος του υγρού στίβου, με την απώλεια του 50χρονου διεθνή διαιτητή πόλο Σπύρου Νάκου από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος δήλωσε: «Ο θάνατος του Σπύρου Νάκου ήταν μια μεγάλη απώλεια στην οικογένεια της ΚΟΕ, με μια μεγάλη παρουσία στον υγρό στίβο για πάνω από 15 χρόνια. Η μεγάλη του αγάπη ήταν η πισίνα, που θα κουβαλάει εκεί που πάει. Θα τον θυμόμαστε σαν ένα εργάτη του χώρου, με μεγάλη προσφορά. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και μακάρι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο”.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ προς την οικογένεια του διαιτητή ενώ έστειλε και στεφάνι στην κηδεία του που έγινε χθες.

“Πρόσφερε πολλά στο άθλημα και το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο”, τόνισε σχετικά ο έφορος του ΟΦΗ κ. Σπαγουλάκης.