Αʼ ΟΜΙΛΟΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για την άνοδο στην Αʼ ΕΠΣΗ έχει ξεκινήσει προ πολλού για Πατούχα και Γαρίπα, που απλώς περιμένουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να πανηγυρίσουν και τυπικά την επιτυχία τους.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν με νίκες και αυτή την αγωνιστική κι έτσι το όποιο ενδιαφέρον εστιάζεται στην ουρά όπου ένας εκ των Ατρόμητου, ΠΑΝΟΜ 2000 και Kαλτσέτο θα ακολουθήσει τη Χαραυγή στην Γʼ ΕΠΣΗ. Ο πρωτοπόρος Πατούχας χάρη σε δυο γκολ του Τσαγκαράκη κι από ένα των Οικονομάκη, Αγιομυργιαννάκη, Λουλάκη και Νικηταρά, συνέτριψε με 6-0 στη Βιάννο το Δαίδαλο. Χορταστικό ματς έγινε ανάμεσα στις Ελπίδες και τη Γαρίπα που βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με 3-4. Τρια από τα γκοκλ της Γαρίπας σημείωσε ο Πακιουφάκης ενώ σκόραρε και ο Παπαδάκης. Για τους οικοδεσπότες, δυο τέρματα πέτυχε ο Χρηστάκης κι ένα ο Σωτηράκης. Αποβλήθηκαν οι Καστιγάκης, Μπουρδούβαλης (Ελπίδες) και Γκικόκας (Γαρίπα). Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι Ανδρογέας και Γούβες μετά το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε από γκολ του Κασμιρλή για τους γηπεδούχους και του Φακιολάκη για την ομάδα των Γουβών. Εύκολο έργο είχαν οι Νέοι Ηροδότου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, κάτι που μαρτυράει άλλωστε και το τελικό 5-0. Από δυο γκολ πέτυχαν οι Προβιδάκης και Κλαδάς, ενώ δίχτυα βρήκε κι ο Μουρτζάκης για τους γηπεδούχους. Εκτός έδρας νίκη πήρε το Λίντο με αντίπαλο τη Δόξα Ηρακλείου, καθώς χάρη σε γκολ που σημείωσαν κατά σειρά οι Γιακουμάκης, Μαρκάκης και Μαραθιανάκης επικράτησαν με 0-3. Ματς θρίλερ έγινε ανάμεσα στους ΠΑΝΟΜ 2000 και Καλτσέτο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στις καθυστερήσεις με 2-3 και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία τους, σε αντίθεση με τους Μαλιώτες που μπήκαν σε περιπέτειες. Ο Aλέξης Μαγδαλίδης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΝΟΜ 2000, για να ισοφαρίσει ο Μισαργόπουλος με πέναλτι. Ο Σταματάκης έδωσε το προβάδισμα στο Καλτσέτο ενώ στο 75ʼ ο Βασιλάκης ισοφάρισε σε 2-2. Στο 90ʼ ο Μισαργόπουλος αστόχησε σε πέναλτι (απέκρουσε ο Τσαγκαράκης) όμως το Καλτσέτο κέρδισε νέο πέναλτι στο 91ʼ, το οποίο αξιοποίησε ο Σταματάκης χαρίζοντας τη νίκη-χρυσάφι στην ομάδα του. Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκαν οι Τζάφκας (ΠΑΝΟΜ 2000) και Τσαμπουράκης (Καλτσέτο).

Τέλος το Αρκαλοχώρι, έχοντας ως σκόρερ τους Λουλάκη και Μουντράκη επικράτησε του Ανθεστίωνα με 2-0, χάνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.