Τα πλάνα τους άρχισαν ήδη να καταστρώνουν για τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ. Η ομάδα μετά από δέκα χρόνια ζει ξανά σε ρυθμούς και πανηγυρισμούς ανόδου όμως ο σχεδιασμός για την Βʼ Εθνική ξεκίνησε διότι... “πριν πεινάσει το παιδί μαγειρεύει”.

Χθες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ξημέρης συναντήθηκε με τον προπονητή και τους εφόρους του τμήματος, προκειμένου να συζητήσουν για τη νέα χρονιά. Τονίστηκε ξανά ότι ο ΟΦΗ θα πρέπει και στη Βʼ Εθνική να πρωταγωνιστήσει (ανεβαίνουν οι τρεις πρώτες ομάδες) και πάνω σε αυτό τον στόχο θα “χτιστεί” η νέα ομάδα. Και το “χτίσιμο” - αφού έχει έρθει η συμφωνία με τον προπονητή ξεκίνησε με τους πρώην παίκτες του ΑΓΟΡ που... ξέρουν από ανόδους. Οι Τσακιρίδης και Χουλιάρας συμφώνησαν με τον ΟΦΗ σε όλα και μένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο. Ο Παναγάκης ναι μεν έχει συμφωνήσει αλλά θα υπάρξει και νέα συζήτηση με την Διοίκηση αργότερα. Οι έφοροι της ομάδας σήμερα θα συναντηθούν με τον πιο παλιό παίκτη και αρχηγό τον Νίκο Δελατόλα για να συζητήσουν την συνέχιση της συνεργασίας τους καθώς και με τον Φαρμάκη. Σειρά μετά θα πάρουν οι Ορνιθόπουλος, Τσερκιτζόγλου και Λεκάκος. Επίσης αυτές τις μέρες θα υπάρξει συνάντηση και με τους Φούσα, Λαμπαρδάκη, Μπαγάκη και Σκαμνάκη. Ο πρώτος αναμένεται να παρουσιαστεί στο στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του και ίσως αποχωρήσει. Των υπολοίπων η παραμονή είναι αμφίβολη.

Αφού ξεκαθαρίσει το ήδη υπάρχον υλικό θα επιδιωχθεί η ομάδα να ενισχυθεί. Όπως έχουμε γράψει δυο με τρεις μεταγραφές καλές θα γίνουν για να πρωταγωνιστήσει ο ΟΦΗ στη Βʼ Εθνική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάκη Θέου (θέσεις 3-4) από την Ελευσίνα.

“Θέλουμε να παραμείνει ο κορμός της ομάδας και στη Βʼ Εθνική. Από κει και πέρα θα κάνουμε κάποιες ποιοτικές προσθήκες ώστε να πρωταγωνιστήσουμε και τη νέα χρονιά”, δήλωσε ξανά ο προπονητής κ. Δέδας.