Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα πέσει για τον ΟΦΗ η αυλαία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, για την αγωνιστική περίοδο 2007-08.

Εκεί, στο πλαίσιο της 30ης (τελευταίας) αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει στις 7 μ.μ. (όλα τα ματς θ’ αρχίσουν την ίδια ώρα) τον γηπεδούχο Άρη, παιχνίδι που θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση. Ο Γιώργος Παράσχος έχει, για μια ακόμη φορά, γεμάτο το απουσιολόγιο, εξαιτίας τιμωριών και τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών. Με την κίτρινη κάρτα που είδαν προχθές ο Ισά και ο Μπαρκαουάν συμπλήρωσαν 7 και 10 αντίστοιχα και τιμωρήθηκαν από δύο αγωνιστικές. Έτσι δεν θα παίξουν την Κυριακή, ενώ την δεύτερη αγωνιστική θα την εκτίσουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό θα συμβεί αν θα μείνουν στον ΟΦΗ ή πάνε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Μόνο αν πάνε στο εξωτερικό δεν θα ισχύσει η ποινή αυτή. Πάντως αν φρόντιζαν να δεχθούν μία ακόμη κίτρινη στις καθυστερήσεις η ποινή θα ήταν μία αγωνιστική. Πέραν αυτών ο Γκέρμπερ έχει θλάση στο δικέφαλο, δεν προπονήθηκε και είναι απίθανο να παίξει την Κυριακή. Ο Πίτσος ήταν μεν προχθές στον πάγκο, αλλά δεν είναι καθόλα έτοιμος για να παίξει στο ματς με τον Άρη. Επίσης και ο Πετρόπουλος μόνο για μερικά λεπτά θα μπορέσει να αγωνισθεί. Στον αντίποδα όλων αυτών επανέρχεται ο Γκάντσεφ που εξέτισε την ποινή του.



Δίτερμα με τους Νέους



Oι παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα της Κυριακής έπαιξαν διπλό με τους Νέους, τους οποίους κέρδισαν με 6-2. Για τους νικητές από δύο γκολ πέτυχαν οι Πετρόπουλος και Πλιάγκας και από ένα Νουαφόρ, Γκάντσεφ, ενώ και τα δύο των ηττημένων ο Λεοζίνιο.

Σήμερα οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει αύριο το πρωί.



Συγχαρητήρια



Από την ΠΑΕ ΟΦΗ δόθηκε στην δημοσιότητα το ακόλουθο συγχαρητήριο. “Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει τον πρόεδρο, την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, το προπονητικό τιμ του ανδρικού τμήματος μπάσκετ και τους αθλητές για την δίκαιη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και την άνοδο της ομάδας στη Β’ εθνική. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ είναι σίγουρη ότι και στις νέες υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα μπάσκετ θα έχει πορεία ανάλογη της μεγάλη ιστορίας του σωματείου μας”.



Δηλώσεις Κουνενάκη



Να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού είναι ο μεγάλος στόχος του Νίκου Κουνενάκη. Αυτό αποκάλυψε ο άσος του ΟΦΗ σε κυπριακά μέσα ενημέρωσης καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρονται ομάδες απο τη μεγαλόνησο..... Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουνενάκη...

Νίκο γνωρίζεις για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ Λάρνακας;

«Έχουμε μιλήσει, όχι μόνο με την ΑΕΚ όμως. Δεν υπήρξε άμεσα επαφή. Τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο μου θα δω τις προτάσεις που θα έχω. Να ξέρεις ότι δεν είχα επαφή. Να με πάρουν τηλέφωνο τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο μου».

Δικαιούσαι όμως τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο σου να έχεις επαφές με άλλες ομάδες...

“Εννοείτε. Άμεση επαφή δεν είχα με την ΑΕΚ, τον πρόεδρο ή την διοίκηση”.

Μέσω του μάνατζερ φαντάζομαι έχεις υπόψη σου για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ;

“Κουβέντα απλά...”.

Θα σε ενδιέφερε να αγωνιστείς στο κυπριακό πρωτάθλημα;

“Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται τι στόχο έχει η κάθε ομάδα. Στόχος μου είναι να πάω στο εξωτερικό για να είμαι ειλικρινής. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες”.

Και Κυπριακές;

“Όχι, εξωτερικό. Θα δούμε. Μέχρι τον άλλο μήνα θα δούμε τι θα έχω κάνει”.

Στον ΟΦΗ, δηλαδή είναι δύσκολο να μείνεις;

“Είναι δύσκολο. Αν γίνουν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουνε...”.

Εννοείς διοικητικά αλλαγή;

“Όχι, όχι. Αλλαγές μέσα στην ομάδα. Να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που υπάρχουν και αν τα λύσουν καλώς. Αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΟΦΗ. Τόσα χρόνια είμαι εδώ”.

Αν φύγεις από την ομάδα της Κρήτης είσαι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθεις Κύπρο, σωστά;

“Είμαι θετικός σε όλα τα ενδεχόμενα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ στην Κύπρο αν έχει η ομάδα υψηλούς στόχους”.