Μία ακόμα ημέρα πέρασε, αλλά η αγωνία του Νίκου Καραγεωργίου και των φίλων του Εργοτέλη για τον Πάτρικ Ογκουνσότο δεν πήρε τέλος.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, δείχνοντας ότι είναι σκληρό “σκαρί” πήρε χθες κανονικά μέρος στην προπόνηση, φορώντας ειδική επιγονατίδα, όμως οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τρίπολη. Η κρίσιμη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς ο Ογκουνσότο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και εάν έχουν υποχωρήσει οι πόνοι τότε θα είναι έτοιμος για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Πάντως το γεγονός ότι χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα μπορεί να εκτιμηθεί ως θετικό γεγονός, όμως στον αντίποδα η χρησιμοποίηση ενός παίκτη που δεν είναι είναι 100% έτοιμος, υπό τον φόβο και της υποτροπής, θα πρέπει να συνεκτιμηθεί. Έτσι όλα θα εξαρτηθούν σήμερα, από το “πόρισμα” του γιατρού Σήφη Χριστοφοράκη αλλά και την τελική απόφαση του Νίκου Καραγεωργίου.



Επιστροφή Τζούνιορ και Χίμπλιγκερ



Αν για τον Ογκουνσότο οι πιθανότητες να παίξει στην Τρίπολη είναι 50-50, για τους Τζούνιορ και Χίμπλιγκερ δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους. Ο Βραζιλιάνος μέσος που είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Αυστριακός αμυντικός που υπέφερε στη μέση, ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν χθες κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους που σαφέστατα ικανοποιήθηκε καθώς και οι δύο είναι υπερπολύτιμες μονάδες. Κατά τʼ άλλα ο Μακεδόνας τεχνικός υπολογίζει και τον Θεοδωρίδη που εξέτισε την ποινή του ενώ αντίθετα “νοκ-άουτ” είναι οι τιμωρημένοι Κένεντι και Γραμμόζης, ο τραυματίας Μιλάντιν αλλά και ο Ανυφαντάκης μετά την γνωστή περιπέτεια με το ντόπινγκ. Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι ο παίκτης πήρε νέα αναβολή για την Πέμπτη 13 Μαρτίου προκειμένου να απολογηθεί στην Σούπερ Λίγκ. Η διοργανώτρια Αρχή μάλιστα εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση για το θέμα: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης και ο ποδοσφαιριστής της Β. Ανυφαντάκης, πήραν προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος μέχρι την Πέμπτη 13-3-2008 διότι στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Εργοτέλης που διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που του έγινε στις 20-01-2008 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Βʼ δείγμα, το οποίο, θεωρείται οριστικό”.

Τέλος να σημειωθεί ότι από την χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη αποχώρησε τραυματίας ο Πόζα (νέες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.



Το πριμ

Με... γεμάτες τις τσέπες θα αγωνιστούν στην Τρίπολη οι παίκτες του Εργοτέλη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης σε μια προσπάθεια να τους “ντοπάρει” και οικονομικά τους μοίρασε χθες το ποσό των 20.000 ευρώ, ως έξτρα πριμ, για τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ.