Το πρώτο της κατάστημα στη χώρα μας εγκαινιάζει την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι η πρωτοπόρος εταιρία της ιταλικής μόδας Oviesse. Το κατάστημα βρίσκεται εντος του εμπορικού κέντρου Talos Plaza.

Το νέο κατάστημα φιλοξενείται σε ένα μεγάλο, βιομηχανικού τύπου loft με τοίχους από τούβλα και graffiti, όπου η OVS Industry παρέχει στους πελάτες μια ιδιαίτερη εμπειρία αγορών ιταλικής μόδας.

Χρώματα και φυσικά υλικά συνθέτουν το σκηνικό, με συλλογές που σχεδιάζονται αποκλειστικά από την ομάδα σχεδιαστών μόδας της OVS Industry σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της ιταλικής και διεθνούς μόδας.

Η εταιρία

Η OVS Industry προσφέρει στους πελάτες της υψηλή ποιότητα, αποκλειστικές συλλογές οι οποίες ανανεώνονται σε δεκαπενθήμερη βάση και κατασκευάζονται σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες Κοινωνικής Ευαισθησίας.

Η OVS Industry αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιταλική ένδυση εδώ και 35 χρόνια, χάρη στην ικανότητά της για συνεχή ανανέωση, επενδύοντας στην συνεχή εξέλιξη της αγοράς.

Αυτό το νέο κατάστημα αποτελεί μέρος ενος σχεδίου επέκτασης και ανάπτυξης στην ανατολική Ευρώπη και την περιοχή της Μέσης Ανατολής, που συμπεριλαμβάνει 17 νέα καταστήματα μέχρι το τέλος του 2007 και περίπου άλλα 20 καταστήματα μέχρι το τέλος του 2008.