Εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες που είχε το “Ηράκλειο” ΟΑΑ το 2007, στον απολογισμό του υπάρχουν και έργα υποδομής.

Η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, η διαμόρφωση της αίθουσας πινγκ-πονγκ και η απόκτηση μικρολεωφορείου.

Και φέτος, όμως, οι στόχοι του είναι υψηλοί. Εκτός από το να εξοπλιστεί ιατρείο στον όμιλο, η διοίκηση θέλει να αρχίσει την κατασκευή ενός χωμάτινου γηπέδου τένις. Μία απόφαση που είχε παρθεί παλαιότερα αλλά τώρα πρέπει να υλοποιηθεί. “Σύντομα πρέπει να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του χωμάτινου γηπέδου τένις με 70% χρηματοδότηση από την ομοσπονδία”, μας είπε ο πρόεδρος του ομίλου Μανώλης Λουκαδάκης ο οποίος αυτές τις μέρες αναμένεται να έχει επαφή με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Κουράκη. “Αυτές τις μέρες θα έρθω σε επαφή με τον κ. Κουράκη για να μας παραχωρήσει το μέρος εκείνο που θα κατασκευάσουμε το γήπεδο, όπως παλαιότερα μας είχε υποσχεθεί. Θα είναι δίπλα στα ήδη υπάρχοντα γήπεδά μας. Τώρα ήρθε η ώρα”, μας τόνισε ο πρόεδρος του ομίλου και συνέχισε: “Η φετινή χρονιά ελπίζουμε πως θα είναι εξίσου δημιουργική και παραγωγική”. Ο πήχης για φέτος έχει στηθεί ακόμα πιο ψηλά δίνοντας το μέτρο της ευθύνης και των προσπαθειών για όλους μας. Πιστεύουμε πως δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, καθώς κάτι διαφορετικό θα αποτελούσε ουσιαστικά οπισθοδρόμηση. Ούτε στην ιστορία του ομίλου, ούτε και στην δική μας συνείδηση χωρούν τέτοια σενάρια μετριότητας.

Ευθύνη και προτεραιότητα για όλους εμάς που βρεθήκαμε στο τιμόνι του “Ηράκλειο” Ο.Α.Α., παράλληλα με τις αθλητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες αποτελεί η διαρκής προσπάθεια παροχής υψηλού επιπέδου υποδομών και εγκαταστάσεων στα μέλη, στους αθλητές και στους επισκέπτες μας”.

Στο αγωνιστικό μέρος, το “Ηράκλειο” στα 4 τμήματα που καλλιεργεί έχει πάνω από 600 αθλητές με 12 προπονητές και έναν γυμναστή. Το 2007 η ομάδα πινγκ-πονγκ ανέβηκε στην Α1, στο τένις υπήρξαν ξανά επιτυχίες αθλητών σε πανελλήνιο επίπεδο, διοργανώθηκαν διάφορα σπουδαία πρωταθλήματα τένις στον όμιλο, το μπάσκετ διανύει μεταβατική περίοδο αλλά μπήκε στην 4αδα των πλέι οφς ενώ στο σκάκι η ομάδα αγωνίζεται στην Α1 δίνοντας, όμως, περισσότερο βάρος στην υποδομή του.

“Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές τους. Θα ήθελα ακόμα να συγχαρώ τους γονείς των αθλητών για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων και την συμβολή τους στις επιτυχίες. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησής μου για την ενεργή προσπάθεια και την συμβολή τους στις διακρίσεις. Ακόμα τους ανθρώπους που στελεχώνουν αθόρυβα, αλλά με αγάπη και δημιουργικότητα τις επιτροπές του κάθε αθλήματος. Τους χορηγούς του ομίλου μας για την ενεργή οικονομική στήριξη, τις διευκολύνσεις και τις υπηρεσίες τους, που συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των καταστατικών μας αποστολών και την επιτυχία των δραστηριοτήτων μας”, είπε ο κ. Λουκαδάκης στην πρόσφατη εκδήλωση της κοπής πίτας του ομίλου.