Με δύο μικροπροβλήματα τραυματισμών συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΟΑ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Θύελλα Πατρών στο Ατσαλένιο με το οποίο πέφτει η αυλαία του Αʼ Γύρου.

Τα προβλήματα αφορούν τους Αργέντη, Συσκάκη οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στο δικέφαλο και χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία και από αύριο αναμένεται να μπουν και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς έτσι ώστε να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για τον κυριακάτικο αγώνα. Εφόσον όλα πάνε καλά μʼ αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές οι μοναδικές απουσίες για τους “πράσινους” θα είναι οι... μόνιμες των Λεκάκη (τιμωρημένος), Μακράκη (τραυματίας). Το παιχνίδι με την Θύελλα Πατρών αποτελεί για τον ΠΟΑ μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κλείσει με θετικό τρόπο τον Αʼ Γύρο του πρωταθλήματος. Στο Ατσαλένιο σίγουρα περίμεναν κάτι καλύτερο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος όμως οι ήττες εντος έδρας από Φωστήρα και Διαγόρα στέρησαν από τους “πράσινους” τη δυνατότητα να βρίσκονται ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία και να βλέπουν με διαφορετικό μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ακόμα και τώρα πάντως ο ΠΟΑ έχει την δυνατότητα αν εκμεταλλευτεί την έδρα του στα επόμενα παιχνίδια και γίνει πιο δυνατός μακριά από το Ηράκλειο να κάνει μια πολύ καλύτερη πορεία στον Βʼ γύρο. Μια νίκη επί της Θύελλας Π. θα βοηθήσει τον ΠΟΑ και ψυχολογικά και καθώς στην πρεμιέρα του Βʼ γύρου ακολουθεί ένα ακόμα εντος έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο του δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Πέρασε εξάλλου ένας μήνας περίπου από τότε που γεύτηκε για τελευταία φορά τη χαρά της νίκης όπου επιβλήθηκε της Παναχαϊκής με 1-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στις 3 Φεβρουαρίου.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Θύελλα Π. θα μπει στην τελική της ευθεία απο αύριο καθώς σήμερα οι παίκτες του ΠΟΑ έχουν το καθιερωμένο ρεπό.



Νίκη με Κασκαντήρη

Η κα Κασκαντήρη η οποία θα διευθύνει την αναμέτρηση με την Θύελλα Πατρών βρίσκεται για δεύτερη φορά φέτος στο δρόμο του ΠΟΑ. Η πρώτη ήταν και...τυχερή για την ομάδα του Ηρακλείου η οποία είχε νικήσει με σκορ 2-1 την Θήβα στο παιχνίδι που είχε γίνει στο Ατσαλένιο στις 11 Νοεμβρίου με την κα Κασκαντήρη να κάνει γενικά μια καλή διαιτησία.