Το συγκρότημα ONIRAMA συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Club DESIRE. Η δεύτερη κατά σειρά συναυλία θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ θ’ ακολουθήσει μια ακόμα στις 27 Φεβρουαρίου.

Οι ΟΝΙRAMA κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ξεσηκώσουν την Θεσσαλονίκη και να κερδίσουν πολύ γρήγορα την αγάπη της νεολαίας ταξιδεύοντας με τον Αντώνη Ρέμο το καλοκαίρι του 2007 σε όλη την Ελλάδα... Καθημερινά κερδίζουν φανατικούς φίλους και είναι σίγουρο ότι έχουν όλα τα φόντα να αφήσουν την δική τους ξεχωριστή παρουσία στην Ελληνική μουσική σκηνή.. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΟΝIRAMA την εποχή αυτή εμφανίζονται στον δικό τους χώρο στην Πειραιώς στην Αθήνα, και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία!

Το πρώτο τους cd «Δύσκολος καιρός για Πρίγκηπες» έγινε χρυσό και ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Τα τραγούδια « Ο χορός» (Κλείσε τα μάτια) αλλά και το «Μια μέρα θα ρθείς» είναι από τα αγαπημένα της εποχής…

Το group ONIRAMA διακρίνεται για την φρεσκάδα και την ζωντάνια ! Τα ταλαντούχα αυτά παιδιά με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο ξεσηκώνουν το κοινό τους ερμηνεύοντας με επιτυχία τόσο Ελληνικά όσο και ξένα τραγούδια.

Το ρεπερτόριό τους είναι πλούσιο και η σκηνική τους παρουσία ιδιαίτερη.