Μια ακόμη Κυριακή πέρασε με τον ΠΟΑ να προσπαθεί μέσα από φιλικό, κόντρα σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας, να κρατηθεί σε υποφερτούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δύο μήνες περίπου μετά την έναρξη της απεργίας και έπειτα από μακρά εορταστική περίοδο, οι “πράσινοι” έδειξαν και χθες κόντρα στο Τυμπάκι ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών. Ο Γιάννης Ταουσιάνης χρησιμοποίησε μόνο δώδεκα ποδοσφαιριστές καθώς ήθελε οι παίκτες του να παίξουν περισσότερα λεπτά από το συνηθισμένο, ενώ για όσους δεν έπαιξαν, έχει κλειστεί νέο φιλικό σήμερα με την Μινωική. Σε όλο το 90λεπτο ο νεαρός τεχνικός επέλεξε το σύστημα 4-4-2 το οποίο όπως και τις προηγούμενες φορές έδειξε ότι ταιριάζει αρκετά στον ΠΟΑ. Και αυτό χάρη στον Μάρτιν Μπενίτες ο οποίος σʼ ένα ακόμα φιλικό δείχνει ότι θα αποτελέσει “εσωτερική μεταγραφή” για τους Ατσαλενιώτες. Ο Αργεντινός συνεργάζεται άψογα με τον Συσκάκη στην επίθεση, είναι μαχητής, βοηθάει και στην αμυντική λειτουργία ενώ βρίσκει δίχτυα όπως έκανε και στο χθεσινό φιλικό, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο. Ο ΠΟΑ είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με γκολ του Καινουργιάκη ενώ στην επανάληψη εκτος του Μπενίτες σκόραρε και ο Συσκάκης (η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό του ΑΟΤ πριν καταλήξει στα δίχτυα).

Η εμφάνιση των παικτών του ικανοποίησε σε γενικές γραμμές τον Γιάννη Ταουσιάνη ο οποίος περιμένει πάντως μεγαλύτερη διάρκεια όταν επιτέλους επαναρχίσει το πρωτάθλημα. “Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας αν αναλογιστεί κανείς ότι προερχόμαστε από μεγάλη αποχή και εορταστική περίοδο”, τόνισε ο τεχνικός του ΠΟΑ και συμπλήρωσε: “Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά αν και δεν είχαμε μεγάλη διάρκεια κάτι που είναι φυσιολογικό. Ελπίζω να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

ΠΟΑ: Ρουμπάκης (46ʼ Συνάνηςς), Λεκάκης, Πολεμαρχάκης, Διγενής, Καραντινάκης, Σουτζής, Καινουργιάκης, Χατζηανδρέου, Συσκάκης, Μπενίτες, Αργέντης.

ΑΟΤ: Κωνσταντουλάκης, Ταβερναράκης, Κουκουλάκης Μ., Κουκουλάκης Λ., Μαρακομιχελάκης, Καλογεράκης, Προβιδάκης, Πετρακάκης, Σουτζής, Παπαδάκης, Γιαννακάκης.

Επαιξαν και οι Λώλης, Μαυρογεννάκης, Φασομυτάκης, Καρταλιανάκης, Αριστεινίδης, Κουτεντάκης, Χριστοδουλάκης.



Φιλικό σήμερα για... Αλευρά



Στο μεταξύ, ο ΠΟΑ θα δώσει σήμερα στις 6.30μ.μ. στο Ατσαλένιο νέο φιλικό παιχνίδι με τη Μινωική. Ενα ματς που έχει διπλό στόχο για τους Ατσαλενιώτες. Αρχικά θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής (όλο το 90λεπτο) οι παίκτες που δεν έπαιξαν χθες, αλλά ταυτόχρονα θα δοθεί η ευκαιρία στον Γιάννη Ταουσιάνη να “κατασκοπεύσει” τον Αλευρά.

Ο γκολκίπερ της Μινωικής ενδέχεται να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του ΠΟΑ και όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες, ενδέχεται να κάνει προπονήσεις εντος της εβδομάδας με τους Ατσαλενιώτες. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα υπάρχει στασιμότητα με τον ΠΟΑ να εξακολουθεί να ψάχνει για έναν επιθετικό χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένος στόχος, πλην βέβαια του Τραορέ, η περίπτωση του οποίου πάντως είναι αρκετά δύσκολη.

Ενδιαφέροντα φιλικά

Σε άλλα φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο με ομάδες Β΄και Γ΄Εθνικής, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Πανσερραϊκός - Πανθρακικός

1-0 (Παπαποστόλου)

• Παναχαϊκή - Καλλιθέα 1-0 (Κρόνχαρτ)

• Χαϊδάρι - Αγία Παρασκευή 0-0

• Παναιτωλικός - Θύελλα Π. 3-1 (Σόου, Σκαρμούτσος, Ντε Φραντζέσκο - Γραβάνης).

• Παναιγιάλειος - Μεσσηνιακός 0-0 (Με τον Παναιγάλειο αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Θανάσης Τσικτσίρης από τον Ηλυσιακό).