Ο Σύνδεσμος για τη Διάδοση των Καλών Τεχνών στην Κρήτη και το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, οργανώνουν συναυλία-αφιέρωμα στη συνθέτρια και μουσικοπαιδαγωγό Ρίκα Δεληγιαννάκη, αύριο στις 7μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Για το έργο της Ρίκας Δεληγιαννάκη, θα μιλήσει ο γνωστός συνθέτης και διευθυντής της Ορχήστρας Χρωμάτων Γιώργος Κουρουπός (που υπήρξε και διευθυντής του Ωδείου Ηρακλείου επί μια εικοσαετία).
Στη συναυλία συμμετέχουν: η Χορωδία Χανίων που διευθύνει ο συνθέτης και καθηγητής Ανωτέρων Θεωρητικών Γιάννης Μεντζελόπουλος καθώς και καθηγητές του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων που θα ερμηνεύσουν έργα για πιάνο, διασκευές για δυο κιθάρες και πολλά γνωστά τραγούδια της Ρίκας Δεληγιαννάκη.
Σύντομη ομιλία-αναφορά στη συνεργασία με τη δασκάλα της θα κάνει και η πιανίστα Λίλυ Δάκα που θα μεταφέρει μηνύματα και άλλων μαθητών της Ρ. Δεληγιαννάκη που τώρα διαπρέπουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

