Δύο από τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος για την άνοδο η Χερσόνησος και ο Ηρόδοτος διασταυρώνουν αύριο τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης σʼ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δύο ομάδων.

Είναι ένα ντέρμπι κορυφής με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού από το αποτέλεσμά του θα εξαρτηθεί ως ένα βαθμό ποια από τις δύο θα αποκτήσει προβάδισμα στην υπόθεση-τίτλος.

Η Χερσόνησος δείχνει να βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση αφʼ ενός μεν διότι έχει τρεις βαθμούς περισσότερους και αφετέρου διότι αγωνίζεται στο σπίτι της. Η ομάδα του Βασίλη Καραΐσκου διατηρεί το αήττητο έχοντας μόνο μία απώλεια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της. Το θετικό για τους “ερυθρόλευκους” είναι ότι θα παραταχθούν κομπλέ ενώ με νίκη θα βρεθούν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού ο πρωτοπόρος ΑΟΧ έχει το ρεπό του. Ο Ηρόδοτος από την άλλη πηγαίνει στη Χερσόνησο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Για τους “κυανόλευκους” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, διότι στην περίπτωση που αφήσουν κι άλλους βαθμούς (έχουν ήδη χάσει πέντε) θα μείνουν πολύ πίσω από την κορυφή. Η ομάδα της Αλικαρνασσού θα αγωνιστεί αύριο με όλα της τα “όπλα”.

Τόσο από την πλευρά της Χερσονήσου όσο και από τον Ηρόδοτο γίνονται προσπάθειες ώστε το αυριανό κρίσιμο ντέρμπι να κυλήσει ομαλά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά του. Υπάρχει συνεργασία με την Αστυνομία και τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι αυξημένα ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον Ηρόδοτο δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση.