Νίκη με την ψυχή στο στόμα πήρε ο ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα απέναντι στον ΠΑΝΟΜ με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση.

Παρά ταύτα κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, έστω κι αν η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Από την άλλη ο ΠΑΝΟΜ έδειξε πως η νίκη των προηγούμενων αγωνιστικών βοήθησε τους παίκτες του να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Έτσι όχι μόνο δεν φοβήθηκαν το ματς και το πάλεψαν στα ίδια, αλλά αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στο φινάλε θα μπορούσαν να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 27ʼ ο Τσερεβελάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Αντωνακάκη την έκοψε στο σημείο του πέναλτι όπου βρισκόταν ο Ανδρεαδάκης όμως το σουτ του τελευταίου δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατό κι έτσι ο Καραγιαννακίδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Το 1-0 έγινε στο 37ʼ. Ο Γεωργόπουλος με μία βαθιά μπαλιά από την άμυνα, έβγαλε τον Τσερεβελάκη τετ-α-τετ με τον Καραγιαννακίδη κι ο μέσος του ΠΑΟΚ με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κρουσώνα.

Ο ΠΑΝΟΜ είχε την ευκαιρία στο 40ʼ να ισοφαρίσει, όμως ο Μεταξάκης που βρέθηκε σε θέση βολής έπιασε αέρα με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ η μπάλα.

Στο 42ʼ ο Γεωργόπουλος με τον Περογαμβράκη μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό κι έτσι ο Καραγιαννακίδης δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Εντυπωσιακή απόκρουση πραγματοποίησε ο Καραγιαννακίδης στο 46ʼ διώχνοντας με υπερένταση τη μπάλα σε κόρνερ, έπειτα από σουτ του Παπαδημητρίου από το ύψος του πέναλτι. Νέα αξιόλογη απόκρουση από τον Καραγιαννακίδη πραγματοποιήθηκε στο 53ʼ από εκτέλεση φάουλ του Έρικ Παπαδημητρίου.

Στο 60ʼ ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-0. Τσερεβελάκης και Παπαδημητρίου άλλαξαν τη μπάλα με κινηματογραφική ταχύτητα κι ο έγχρωμος επιθετικός του ΠΑΟΚ με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καραγιαννακίδη.

Ο ΠΑΝΟΜ μείωσε στο 67ʼ σε 2-1. Ο Κατσάφαρος σούταρε έξω από την περιοχή, ο Φλωρόπουλος απέκρουσε προσωρινά κι ο Λάιερ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΝΟΜ είχε δοκάρι στο 76ʼ όταν ο Μακρυγιαννάκης έκανε μια σέντρα σουτ από μακριά, ο Φλωρόπουλος έδιωξε αρχικά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έπειτα με νέα προσπάθεια ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Στο 83ʼ ο Λάιερ έχασε μοναδική ευκαιρία όταν δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Διαιτητής ήταν ο Βαράγκας από τα Χανιά που ήταν αρκετά καλός, όπως και οι βοηθοί του Δημοβασίλης και Δρακακάκης. Κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Κάββαλος (ΠΑΟΚ), Αντωνακάκης, Κουρουθιανάκης, Κατσούλης (ΠΑΝΟΜ).

ΠΑΟΚ: Φλωρόπουλος, Κάββαλος, Κοντάκος, Οικονόμου (69ʼ Ρηγάκης), Γεωργόπουλος, Καπιζιώνης, Ανδρεαδάκης, Μαρκάκης, Παπαδημητρίου, Περογαμβράκης (78ʼ Πλουσής), Τσερεβελάκης (90ʼ Τσαγκαράκης).

ΠΑΝΟΜ: Καραγιαννακίδης, Μαρκογιαννάκης, Αντωνακάκης, Βαλσαμάκης, Κουρουθιανάκης, Λάιερ, Κατσούλης, Κατσάφαρος, Παρασύρης, Μεταξάκης (46ʼ Τζανακάκης), Μαρκάκης (83ʼ Κανελλόπουλος).