Στάση στις Ασίτες έκανε ο Ρούβας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της τοπικής ομάδας, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολάκη παίζοντας με πάθος και τσαγανό απέδειξε πως δεν καταλαβαίνει από πρωτοπόρους και έφθασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις και το ενδιαφέρον διατηρήθηκε αναλλοίωτο εως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πολυχρονάκη. Μόλις στο 7ʼ οι Ασίτες άνοιξαν το σκορ. Ο Σκαλιδάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σταυρακάκης έπιασε την κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Ρούβα κι ο Κοτζαδάκης στην επαναφορά έγραψε το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 8ʼ ο Ρούβας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Φραγκιαδάκη και στο 42ʼ οι Ασίτες έκαναν το 2-0. Έξοχη ασίστ του Χιώτη στον Σταυρακάκη ο οποίος με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Δημητριάδη. Το μόνο που κατάφερε ο Ρούβας ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 83ʼ με πλασέ του Τσουπάκη από πολύ πλάγια θέση.

Το καρπούζι έκοψε στη μέση ο Πολυχρονάκης (Πνευματικάκης, Δασκαλάκη) παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

ΑΣΙΤΕΣ: Κοπιδάκης, Ιατράκης Γ., Σκαλιδάκης, Μαλλιαράκης, Σταθάκης, Ρουμπάκης, Χιώτης, Αποστολάκης Γ., (75ʼ Δασκαλάκης), Σταυρακάκης, Κοτζαδάκης, (86ʼ Νικάκης), Στρατάκης (63ʼ Αγιομυργιαννάκης).

ΡΟΥΒΑΣ: Δημητριάδης, Νικολακάκης, Κεφαλάκης, Φραγκιαδάκης, Μπαστάκης Γ., Ιερωνυμάκης, Πρινιανάκης, (86ʼ Τσαγκαράκης), Σταματάκης (69ʼ Αναστασάκης), Τσουπάκης, Τερζίδης, Παπαδογιαννάκης.